Καμπανάκι για την κάλπη

από AllAboutARIS

Αλήθεια όταν στην πιο κρίσιμη γενική συνέλευση πήγαν μόνο 180 οικονομικά τακτοποιημένοι, πόσοι ελπίζεται ότι θα πάνε να ψηφίσουν την Παρασκευή;

Η χθεσινή γενική συνέλευση επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά ότι ο κόσμος του ΑΡΗ έχει απαξιώσει την ΚΜΑ και γενικά τους θεσμικούς φορείς. Η πολύ μικρή προσέλευση σε μια τόσο κρίσιμη γενική συνέλευση, προκαλεί αλγεινή εντύπωση, προβληματισμό και τροφή για σκέψη όταν με το καλό ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Οι φίλοι του ΑΡΗ είναι κουρασμένοι και έχουν γυρίσει την πλάτη στην ομάδα αποκαμωμένοι και προδομένοι από τα όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια. Δεν συμμετέχουν ενεργά όταν πρέπει. Έχουν επιλέξει πλέον μόνο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράζονται για την αγαπημένη τους ομάδα κυρίως αφορίζοντας τους πάντες και τα πάντα.

Η στάση αυτή δημιουργεί και ένα τεράστιο ερωτηματικό για τις κάλπες που θα στηθούν την Παρασκευή ασχέτως αν δικαίωμα ψήφου έχουν και όσοι δεν είναι (και πρόκειται για την πλειοψηφία) οικονομικά τακτοποιημένοι. Αν στην χθεσινή κρίσιμη συνέλευση πήγαν τόσοι λίγοι, πόσοι ελπίζουμε να προσέρθουν στις κάλπες. Αν είναι τελικά 1000 ή 1500 άτομα θα θεωρηθεί αντιπροσωπευτικό το δείγμα όταν μάλιστα το διακύβευμα είναι τόσο σπουδαίο; 

Δυστυχώς επιβεβαιώνεται ότι όσο δεν εμφανίζεται ο επενδυτής που θα δώσει όραμα τόσο θα… μικραίνει ο ΑΡΗΣ και οι θεσμοί του.

Προτεινόμενα Άρθρα