«Πώς να παρουσιάσουμε κάτι, αν δεν ξέρουμε που παίζουμε;»

από AllAboutARIS

Τι είπε ο πρόεδρος του ΑΡΗ για τη χθεσινή ΓΣ και το αυριανό δημοψήφισμα

Στο στούντιο του «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS On Air» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Πάνος Στεφανίδης.

Ο κ. Στεφανίδης αναφέρθηκε στη χθεσινή ΓΣ και στα όσα ειπώθηκαν, αναφέρθηκε στον ίδιο και τις ενέργειες που έχει κάνει, ενώ μίλησε φυσικά κα για το αυριανό δημοψήφισμα, μέσα από το οποίο θα αναδειχθεί η νέα διοίκηση της ΠΑΕ, όπως φυσικά κιαι η κατηγορία που θα παίζει. 

Αναλυτικά: 

Για το γεγονός ότι δεν μπήκε σε πολλές λεπτομέρειες στη χθεσινή ΓΣ: «Και όμως κάποιοι με παρομοίασαν με τον Ηλιάδη. Ο κ. Γαλανός για παράδειγμα έκανε λόγο για συμφωνία με τον κ. Τσιώλη. Μπορεί όντως να ίσχυε, αλλά αμέσως διαψεύστηκε. Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε κλεισμένη συμφωνία στο οτιδήποτε, από τη στιγμή που δεν ξέρουμε που θα παίζουμε.

Σήμερα έπρεπε να είμαι στην Αθήνα. Τρέχουμε σαν τους παλαβούς. Δεν θέλουμε να βγάλουμε λεφτά από τον ΑΡΗ. Ο Θεός όλα μας τα έδωσε καλά

Προσυμφωνίες δεν θα μπορούσαμε να έχουμε. Γνωρίζετε ότι η Μάκρον ενδιαφέρεται για την ένδυση της ομάδας, υπάρχει όμως και άλλη εταιρία. Για εμάς το θέμα είναι πως θα κάνουμε και ένα μεγάλο φιλικό. Ακούστηκε η Νάπολι. Εγώ πως θα την φέρω αν δεν ξέρω που παίζει η ομάδα. Θέλουμε να βγάλουμε την επετειακή φανέλα, αλλά πρέπει να δώσουμε την παραγγελία.

Μπορεί να μην αρέσει στον κόσμο ότι δεν μιλάμε συνέχεια, αλλά έχουμε συγκεκριμένο πλάνο. Στο χορηγικό πάμε με άλλο αέρα. Είμαστε κοντά σε πολλές συμφωνίες, ενώ υπάρχει και το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης. Εχουμε κάνει ένα εξασέλιδο υπόμνημα το οποίο έχουμε στείλει σε συγκεκριμένες εταιρίες».

Για τα οικονομικά δεδομένα της νέας σεζόν: «Εμείς λέμε πως θα έχουμε αγωνιστικό μπάτζετ στα 2,2 εκατ. Θα είναι το μεγαλύτερο στην κατηγορία. Με άλλους προέδρους που μιλάω, μου λένε ότι είναι υπερβολικό. Κοιτάξαμε να φέρουμε έναν πολύ καλό προπονητή που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και οι νεαροί μαζί του παρουσιάζουν εξέλιξη. Δεν έχει πρόβλημα με το θέμα των περιορισμών, οι οποίοι δεν ξέρουμε κιόλας αν θα ισχύσουν. Θα υπάρξει απόφαση μετά το Μουντιάλ.

Εμείς θα ορίσουμε πόσο θα είναι το μπάτζετ. Εχουμε δώσει συγκεκριμένο ποσό στον προπονητή.  Για τα 4 εκατ. έσοδα, είναι θετικό πως υπάρχει ανταπόκριση στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης. Το ίδιο πράγμα που θα γίνει μετα διαρκείας στην Θύρα 7, μπορεί να γίνει και στη Θύρα 2. Θέλουμε το όνομα του ΑΡΗ να κυκλοφορεί παντού. Μπορεί μια εταιρία να πάρει 1.000 εισιτήρια για τις ανάγκες της. Αυτά είναι πράγματα που δεν τα ξέρουμε και δεν τα ανακοινώνουμε».

Για τους πιστωτές : «Για τις πιστωτές έχω κάνει επαφές. Το συνολικό ποσό είναι στα 8,5 εκατ. Με τα 6 εκατ. έχω μιλήσει. Μακάρι του Αγίου Πνεύματος να είχα προκαταβολές».

Για τα τμήματα υποδομής και τη συνεργασία με τον Μακεδονικό για την οποία έκανε λόγο ο Γιώργος Γαλανός: «Μιλάμε για την περηφάνια και αξιοπρέπεια του σωματείου και θα δούμε τα παιδιά των τμημάτων υποδομής να πηγαίνουν στον Μακεδονικό; Ο κ. Ανδρώνης είναι ένας επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης και τα δικά του ΜΜΕ. Θα κάνει τη δουλειά του. Απλά στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας δεχόμουν επίθεση. Τι γίνεται; Άκουσα το όνομα του κ. Νικολαΐδη, Στην τελευταία σελίδα γράφει ο κ. Μάστορας. Οι τρεις αυτοί δεν συνυπήρξαν στην ΠΑΕ. Τι να σκεφτώ εγώ;  Δεν είδα να γράφει τίποτα εναντίον του Γαλανού. Θα πάμε δύο χρόνια φυλακή από μόνοι μας;  Τα παρατάμε μόνοι μας και πέφτουμε. Και με ποιον; Με τον Γαλανό;  Οφείλω να παραδεχτώ όμως ότι με την εμφάνιση του θορύβησε κόσμο. Μας βοήθησε. Δημιούργησε μία κατάσταση.

Χτες πήγα στο χρημστοκιβώτιο και πήρα ο,τι είχε μέσα, για να καλύψω το άνοιγμα της ΠΑΕ προς εμένα. Δεν ήξερα τι θα γίνει σήμερα. Εγώ που έχω βάλει τα λίγα, πήγα πήρα τα λεφτά των προκαταβολών για τους παίκτες. Είναι για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Δεν πιστεύω ότι θα τα χάσω. Βρέθηκαν δύο άνθρωποι ο Δασυγένης και ο Παπαϊωάννου, έβαλαν κάποια χρήματα και λοιδορήθηκαν. Αυτοί όμως έβαλαν παραπάνω;»

Για ενδεχόμενη συνεργασία με τον Γιώργο Γαλανό: «Χτες είπα στον Γαλανό να φέρει μία εγγυητική επιστολή ότι είναι αξιόχρεος επενδυτής και να μπει στην ομάδα. Είπε όμως ότι φοβάται και δεν ρισκάρει».

Για το θέμα του επενδυτή: «Μας απασχολεί κάθε μέρα. Εχουμε επαφές. Αλλά να πούμε τι στον κόσμο; Από την πρώτη μέρα προσπαθούμε να βρούμε τη λύση πάνω σε αυτό το θέμα. Εκατομμύρια έχουν περάσει από τις τηλεφωνικές γραμμές. Επενδυτές εμφανίζονται κατά καιρούς σε όλες τις ομάδες, αλλά δεν προχωρούν, παρά μόνο εκείνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Εγώ για αυτό που πάω να κάνω, παίρνω το ρίσκο. Όπως και όλοι στο ΔΣ, στο οποίο μπορεί να προστεθούν άλλα δύο μέλη τα οποία έχουν στα υπόψιν μας».

Για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη: «Εμένα μου βγάζει εμπιστοσύνη. Ζήτησα μόνο ένα πράγμα. Να δούμε μπάλα στο γήπεδο και μου το υποσχέθηκε. Δεν θα μπούμε στη λογική ότι φοβόμαστε τις άλλες ομάδες και θα πάμε στη Γ’ Εθνική..

Για τον Σταυρόπουλο: «Ο Ηλίας είχε θέμα με την προηγούμενη διοίκηση. Είχαμε τα χρήματα που ήθελε, αλλά αποφασίσαμε να τα δώσουμε ισομερώς σε όλους τους παίκτες».

Για το άρθρο 106ια: «Χτες υπήρχαν στην ΓΣ άνθρωποι από funds που ενδιαφέρονται για τον ΑΡΗ».

Για την αυριανή ψηφοφορία: «Ψηφοφορία που θα γίνει πρέπει να είναι ονομαστική. Να πάρει ο καθένας την ευθύνη. Το νούμερο αυτών που θα έρθουν να ψηφίσουν, θα είναι πιστεύω τετραψήφιο. Και γιατί να επιλέξουμε από τώρα να πάμε στην Γ’; Στην τελική αν δεν τα καταφέρουμε, δεν δηλώνουμε συμμετοχή στη Φούτμπολ Λιγκ στις 30 Ιουλίου και πάμε τότε στη Γ’».

Προτεινόμενα Άρθρα