Αποχαιρετισμός με δάκρυα (Vids)

από AllAboutARIS

Πρωτόγνωρο "δέσιμο" των κατοίκων του Αρακαζού με την εθνική Ελλάδας

Το δέσιμο που έχει υπάρξει μεταξύ των κατοίκων του Αρακαζού και της Εθνικής ομάδας, είναι γνωστό και κατά την διάρκεια της παραμονής της ελληνικής αποστολής στην Βραζιλιάνικη πόλη, έχουν ειπωθεί ουκ ολίγα παραδείγματα.

Αυτό που έγινε ωστόσο το απόγευμα της Παρασκευής (σ.σ ώρα Ελλάς) όταν και η ελληνική αποστολή έκανε check out από το ξενοδοχείο Radisson που έμενε, δεν είχε προηγούμενο…

Μπορεί το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στην πόρτα της εξόδου, γύρω από το πούλμαν, να μην ήταν και τόσο μεγάλο, αλλά εύκολα καταλάβαινε κανείς την συναισθηματική φόρτιση που υπήρχε…

Οι κάτοικοι του Αρακαζού θεωρούν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ως μέρος της ζωής τους, καθώς η παρουσία της Ελλάδας εκεί, βοήθησε να γίνει γνωστή η πόλη.

Για αυτό και όλοι ήθελαν να κρατήσουν ένα αναμνηστικό. Είτε αυτό ήταν φωτογραφία, είτε αυτόγραφο, είτε κάποια μπάλα, είτε… Οτιδήποτε και αν ήταν αυτό. Αρκεί να αντιπροσώπευε την Εθνική ομάδα.

Και δεν μιλάμε μόνο για τα πιτσιρίκια, αλλά και για μεγάλους. Τους υπάλληλους του ξενοδοχείου, τους μεγαλύτερους σε ηλικία κατοίκους της περιοχής, ακόμη και τους ανθρώπους της αστυνομίας που συνόδευαν την Εθνική στις μετακινήσεις της. Όλοι ήθελαν να έχουν κάτι που να τους θυμίζει αυτές τις τρεις περίπου εβδομάδες.

Ο πρώτος που έκανε την εμφάνισή του στην έξοδο ήταν ο Φερνάντο Σάντος και στη συνέχεια, σιγά σιγά ακολούθησαν οι παίκτες ανά παρέες, με μία θαυμάστρια του Παναγιώτη Κονέ να κλέβει την παράσταση, κλαίγοντας για τον αρχηγό της Μπολόνια.

Προτεινόμενα Άρθρα