"Αλυσιδωτές" εξελίξεις στην Κ.Μ.Α.

από AllAboutARIS

Η Κ.Μ.Α. κλείνει τον κύκλο της και στην κρίση του κόσμου είναι αν το πρόσημο είναι θετικό ή αρνητικό

Σε χθεσινές αναρτήσεις του “AllAboutAris”, μετά και τη διενέργεια της εκλογικής διαδικασίας, που αφορούσε στο δίλημμα “Β` Εθνική” ή “Λύση της ΠΑΕ”, κατέστη σαφές -και με τον πλέον πειστικό τρόπο- ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι κάτι πρέπει ν` αλλάξει στη δομή, την οργάνωση και τον τρόπο λήψης αποφάσεων από τα θεσμικά όργανα του συλλόγου.

Τα τελευταία χρόνια, η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ, πήρε στα χέρια της το ρόλο του θεματοφύλακα, όχι του συλλόγου, αλλά του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά, στο σύνολο του κόσμου και δεν χρειάζεται να γίνει εκτενέστερη αναφορά.

Απαξίωση, μη συμμετοχή στα δρώμενα, αποφάσεις των λίγων για τους πολλούς και μια… βιτρίνα, η οποία δεν είχε τίποτα το καινούριο ή καινοτόμο να παρουσιάσει. Διοικήσεις διαχειριστών, απουσία επενδυτών και πολλά ερωτηματικά για το ρόλο που -τελικά- επιτελεί ο -κατά τ` άλλα- δημοκρατικός θεσμός, που θέσπισε ο ΑΡΗΣ στα ελληνικά, ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “AllAboutAris”, η 29η Ιουνίου, θ` αποτελέσει αρχή αλυσιδωτών εξελίξεων, όσον αφορά τη μετεξέλιξη του Φορέα, ο οποίος θ` αλλάξει τρόπο δομής και λειτουργίας.

Από τη στιγμή, που κάτι θεωρείται -πρακτικά και βάσει αποτελεσμάτων- θνησιγενές, χωρίς νόημα ύπαρξης και προσφοράς, η “αλλαγή” για την οποία -ήδη- σας κάναμε λόγο, είναι μονόδρομος.

Σύντομα, θα είμαστε σε θέση να αναφέρουμε περισσότερα…

Προτεινόμενα Άρθρα