Οι χρονικές δεσμεύσεις και οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ

από AllAboutARIS

Συγκεκριμένα, αλλά "καυτά" τα θέματα που θα συζητηθούν απόψε

Ενώπιον ενός ακόμα διευρυμένου Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Μ.Α. βρίσκεται ο “ποδοσφαιρικός” ΑΡΗΣ. Σήμερα, στις 18.00, εκπρόσωποι της διοίκησης, του Ερασιτέχνη και της Κοινωνίας Μελών θα βρεθούν, προκειμένου να συζητήσουν τα πολλά και δυσεπίλητα θέματα, που έχουν προκύψει εδώ και βδομάδες.

Τα θέματα που “καίνε” είνια γνωστά. Επιλογή της κατηγορίας, που θα παίξει ο ΑΡΗΣ, η αυριανή, προγραμματισμένη Γ.Σ. των Μετόχων, εάν τελικά πραγματοποιηθεί, αλλά και οι δεσμεύεις της διοίκησης Στεφανίδη για εύρεση οικονομικών πόρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ, Κ.Μ.Α. και ΑΣ ΑΡΗΣ, προσανατολίζονται να ζητήσουν χρονικές δεσμεύσεις, από τον Πάνο Στεφανίδη και τους συνεργάτες του, μέσα στις οποίες θα προχωρήσουν σε ανακοινώσεις συμφωνιών με εταιρείες.

Το τέλος Ιουλίου, εκ των πραγμάτων είναι χρονικός ορίζοντας, μιας και πρέπει να δηλωθεί η κατηγορία, που θα “φιλοξενήσει” τον ΑΡΗ, ωστόσο στο “τραπέζι” είναι πιθανό να “πέσει” και πιο “κοντινή” ημερομηνία, δεδομένου ότι ο χρόνος δεν αποτελεί σύμμαχο των “κίτρινων”.

Προτεινόμενα Άρθρα