Διακοπή γι` αύριο στη ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ

από AllAboutARIS

Για αύριο μετατέθηκε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μετά από πρόταση του Χάρη Παπαγεωργίου

Για αύριο μετατέθηκε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μετα από πρόταση του Χάρη Παπαγεωργίου. Η συνέλευση γενικά ήταν επεισοδιακή καθώς παρουσιάστηκε ο Λάμπρος Σκόρδας μαζί με το Νικήτα Ματθαίου απαιτώντας να είναι αυτοί η νέα διοίκηση της ΠΑΕ και να αποχωρησει ο Π. Στεφανίδης .

Η ΚΜΑ κατέθεσε πρόταση αναβολής της ΓΣ για τις 25 Ιουλίου όπως είχε συμφωνηθει χθες στην συνάντηση με τον Ερασιτέχνη. Από την πλευρά του παρόλο που χθες ο ΑΣ εκπροσωπήθηκε από τον κ. Φωτιάδη και συναίνεσε σήμερα δεν είχε να παρουσιάσει σχετική απόφαση του ΔΣ που προφανώς έπρεπε να είχε γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά δεν έγινε.

Για αυτό ο Χάρης Παπαγεωργίου για να είναι…καλυμμένος και στις απειλές για μηνύσεις που εκτοξεύονταν, συγκάλεσε έκτακτο ΔΣ του ΑΣ το βράδυ στις 8, όπου θα αποφασιστεί η πρόταση της ΚΜΑ για αναβολή και θα ψηφιστεί στην αυριανή ημέρα που θα συνεχιστεί η διακοπείσα ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ.

Παρών ήταν και ο Θανάσης Αθανασιάδης ως εκρπόσωπος της ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ, αλλά και άλλοι μέτοχοι όπως ο Τάσος Δεσύπρης 9τις έχει παραχωρήσει βέβαια στον ΑΣ) και ο Νίκος Τσαρούχας. Κκαή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός παρουσίας εύσωμων κυρίων που θύμισαν άλλες εποχές.

Προτεινόμενα Άρθρα