«Δεν ζήτησα καμία αναβολή, όλα ψέματα»

από AllAboutARIS

Εκνευρισμένος και αηδιασμένος με τα όσα γίνονται από την πλευρά του Σκόρδα, ο Παναγιώτης Στεφανίδης διέψευσε τα όσα γράφτηκαν σε σάιτ πως αυτός ζήτησε αναβολή της συνέλευσης των μετόχων.

Εκνευρισμένος και αηδιασμένος με τα όσα γίνονται από την πλευρά του Σκόρδα, ο Παναγιώτης Στεφανίδης διέψευσε τα όσα γράφτηκαν σε σάιτ πως αυτός ζήτησε αναβολή της συνέλευσης των μετόχων.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Libero 107.4 πριν από λίγο: «Εγώ δεν ζήτησα τίποτα. Δεν είχα το δικαίωμα να το κάνω ακόμη και αν το ήθελα. Ο μόνος που ζήτησε είναι ο Σκόρδας. Ο μόνος που ζήτησε κάτι είναι αυτός. Ήρθε στα γραφεία μαζί με την γνωστή… συνοδεία του πλέον και ζήτησε να γίνει πάλι διοίκηση. Αν είναι δυνατόν, ζήτησε να γίνει πάλι διοίκηση ποιος; ο Σκόρδας…

Εδώ και καιρό υπάρχει μια απόφαση από το ειρηνοδικείο να είμαστε εμείς διοίκηση στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ μέχρι τον Νοέμβριο.  Δεν  υπάρχει διοικητικό έλλειμμα στην ΠΑΕ. Πρέπει να τελειώνουμε επιτέλους με αυτό το θέμα. Οι υποχρεώσεις τρέχουν και κάνουμε συνεχώς πίσω.  Μας λένε ότι θέλουμε την εκκαθάριση… Μα άμα θέλαμε την εκκαθάριση γιατί πληρώσαμε σήμερα την εφορία;

Αυτή που ζήτησε αναβολή ήταν η ΚΜΑ. Ο Σκόρδας το μόνο που είπε είναι να φύγουμε εμείς και να γίνει αυτός διοίκηση γιατί υα συμφέροντά του συνδέονται με τα συμφέροντα της ομάδας. Κάποιοι λένε  εδώ και καιρό τα έχω βρει με τον Σκόρδα και διάφορα άλλα ψέματα. Σήμερα ο Σκόρδας μου έκανε δεύτερη μήνυση μαζί με Γιώτα, μπεκιάρη, Γρανούζη, Χριστοφορίδη». 

Για το τι περιμένει από εδώ και πέρα είπε: «Ο Ερασιτέχνης είχε συναντηθεί με την ΚΜΑ και αναμένεται να συνεδριάσει ξανά σήμερα. Όλα είναι πιθανά. Υπάρχει περίπτωση ακόμη και να αντικατασταθεί η δική μας διοίκηση εφόσον το αποφασίσουν οι μέτοχοι. Παρά τα όσα λέγονται και γίνονται όλο αυτό το διάστημα εμείς επιμένουμε πως μπορούμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα. Ο ΑΡΗΣ ακόμη και σε αυτή την κατάσταση έχει τεράστια δυναμική. Το βλέπουμε όλοι καθημερινά. Με τους παίκτες έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Είναι τυχαίο που κάνουν τόσο υπομονή;
Υπάρχει παίκτης που έχει κάνει προσφυγή και είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Σήμερα πληρώσαμε το παράβολο για ανανέωση με τον Ψυχογιό.

Έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις για το μέλλον αλλά δεν μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά αν συνεχώς γίνεται κάτι και πάμε προς τα πίσω. Αύριο θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα».

Προτεινόμενα Άρθρα