Απών ο Σκόρδας, αποδοκιμασίες σε Ματθαίου

από AllAboutARIS

Ο κ. Σκόρδας και η συνοδεία του, δεν βρέθηκαν σήμερα στην ΓΣ των μετόχων και αυτό προκαλεί μεγάλη έκπληξη με βάση τα όσα έλεγε και ισχυρίζονταν την Δευτέρα.

Χθες στην Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ο Λάμπρος Σκόρδας έδωσε το παρών και μάλιστα και με συνοδεία για την οποία υπήρξε επώνυμη καταγγελία για προπυλακισμό από τον κ. Ιωάννου. Σήμερα φίλοι του ΑΡΗ βρέθηκαν στο ARIS SPORTS CAFE για να εκφράσουν  την αγωνία τους για τις εξελίξεις, ενώ αρκετοί από αυτούς ήταν αγανακτισμένοι από τα όσα διαδραματίστηκαν χθες μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Σήμερα, λοιπόν, ο κ. Σκόρδας και η συνοδεία του, δεν βρέθηκαν στην ΓΣ των μετόχων και αυτό προκαλεί μεγάλη έκπληξη με βάση τα όσα έλεγε και ισχυρίζονταν την Δευτέρα. Αντιθέτως κανονικά παρών ήταν ο Νικήτας Ματθαίου, ο οποίος αποδοκιμάστηκε λεκτικά – όπως ο ίδιος κατήγγειλε- από ορισμένους από τους φίλους της ομάδας που ήταν παρόντες στο καφε, χωρις όμως να δοθεί περαιτέρω συνέχεια καθώς ανέβηκε στην αίθουσα που διεξήχθη η ΓΣ και συμμετείχε κανονικά στην διαδικασία και αποχώρησε χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα.

Προτεινόμενα Άρθρα