Άκυρος ο συναγερμός με την ΓΣ της football league

από AllAboutARIS

Θέματα για να ασκήσεις κριτική στην διοίκηση Στεφανίδη υπάρχουν πάρα πολλά. Είναι δεδομένο ότι ως τώρα έχουμε ακούσει λόγια και περιμένουμε τις πράξεις. Να φτάνουμε όμως στο σημείο να ψάχνουμε να βρούμε κάτι

Θέματα για να ασκήσεις κριτική στην διοίκηση Στεφανίδη υπάρχουν πάρα πολλά. Είναι δεδομένο  ότι ως τώρα έχουμε ακούσει λόγια και περιμένουμε τις πράξεις. Να φτάνουμε όμως στο σημείο να ψάχνουμε να βρούμε κάτι προφανώς μας βάζει σε σκέψεις. Μετά τις…τούμπες για ότι τελικά δεν ζήτησε παράταση, είναι απίστευτο να ασκείται κριτική γιατί προνόησε και πλήρωσε το παράβολο των 300 ευρώ, που ήταν μέχρι χθες για να ανανεώσει το συμβόλαιο Ψυχογιού, επειδή αν δεν γίνει η μεταγραφή θα χαθούν τα 300 ευρώ. Κάποιοι προτιμούσαν να χαθεί ο παίκτης και να μην διακινδυνέψει η ΠΑΕ 300 ευρώ; Τότε σίγουρα θα έβγαιναν να πουν ότι χάθηκε γιατί δεν πληρώθηκε το παράβολο.

Σήμερα οι νοσταλγοί ανθρωπων που έχουν ήδη ρίξει δυο φορές τον ΑΡΗ στην Β εθνική έλεγαν ότι ο Στεφανίδης είναι άσχετος γιατί δεν πήγε στην ΓΣ της football league και θα αποφασισουν χωρίς τον ΑΡΗ για τηλεοπτικά και μεταγραφές. ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ, ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ! Μόνο που η σημερινή ΓΣ αφορά όσες ομάδες ήταν πέρσι στην δεύτερη κατηγορία και έχει θέμα τον οικονομικό και διοικητικό απολογσιμό για το 2013-14. Παραθέτουμε και την σχετική ανακοίνωση, αλλά σίγουρα δεν γίνεται κάθε φορά να συζητάμε και να γράφουμε για θέματα κατευθυνόμενης παραπληροφόρησης.

«Πραγματοποιείται την Τρίτη 1 Ιουλίου 2014 και ώρα 12.30΄στα γραφεία της Ένωσης Θεμιστοκλέους 42 – 4ος όροφος, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1.- Διοικητικός Απολογισμός περιόδου 2013-2014
2.- Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2013-2014
     Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου την 2η Ιουλίου 2014 και ώρα 12.30΄, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια Θέματα Ημερήσιας Διάταξης, οπότε και θεωρείται ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών (άρθρο 9, παρ. 3 του Καταστατικού της Ένωσης)».

Προτεινόμενα Άρθρα