Στο τρέξιμο για έσοδα

από AllAboutARIS

ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΌ ΚΜΑ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Ο ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΤΩΠΑ. ΠΟΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Έχοντας πάρει πλέον την αναβολή της Γ.Σ των μετόχων άρχισε από χθες ο αγώνας δρόμου της διοίκησης για να κλείνουν ένα-ένα τα πολλά ανοικτά μέτωπα. Η τουλάχιστον εκφράζεται η πρόθεση μέχρι την Παρασκευή να γίνουν οι πρώτες ανακοινώσεις που θα έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό, τις χορηγίες, τα τηλεοπτικά και θα κατευνάσουν τις αμφιβολίες που υπάρχουν. Για το λόγο αυτό σήμερα ο Πρόεδρος του Αρη θα βρεθεί στην Αθήνα για μια σειρά από σημαντικά ραντεβού. Το ένα αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης σεζόν. Ο ΑΡΗΣ έχει διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα δεχτεί τα χρήματα της κεντρικής διαχείρισης και θα προσπαθήσει να πετύχει μια συμφωνία ανάλογη του μεγέθους του ΑΡΗ. Άλλωστε ένα μεγάλο μέρος των τηλεοπτικών η διοίκηση σκοπεύει να το εκχωρήσει στους ποδοσφαιριστές για να τους έχει… καλυμμένους.

Το δεύτερο ραντεβού έχει να κάνει με το χορηγικό κομμάτι και κάποιες συμφωνίες που επιδιώκει να κλείσει η ΠΑΕ και που όπως ισχυρίζεται θα αποφέρει σημαντικά έσοδα.

Προτεινόμενα Άρθρα