Magnifique… Brazil

από AllAboutARIS

Τα γκολ της "Σελεσάο" πέτυχαν δύο αμυντικού

Δυο… Παριζιάνοι έφεραν την κούπα ακόμα πιο κοντά! Σίλβα και Λουίζ πέτυχαν τα τέρματα της Βραζιλίας (2-1), πέταξαν εκτός την Κολομβία και η Σελεσάο θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τη Γερμανία!

Ο αρχηγός… ξέσπασε με γκολ, ο Λουίζ πέτυχε γκολάρα και οι δυο αμυντικοί της Παρί Σεν Ζερμέν έστειλαν τη Βραζιλία στα ημιτελικά! Ενα εξαιρετικό α` μέρος, πολύ ξύλο στον Ροδρίγκες και… σπρώξιμο από τον Καρμπάγιο έφεραν την Σελεσάο απέναντι στους Γερμανούς και την Κολομβία εκτός διοργάνωσης.

Ξεκίνημα με πίεση και γκολ!

Κάτι η απίστευτη δίψα για την κούπα, κάτι η βοήθεια της ψυχολόγου λίγες ημέρες πριν έδωσαν στην Βραζιλία την ώθηση που αναζητούσε για ένα τόσο μεγάλο ματς! Η Σελεσάο μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, σκληρό παιχνίδι κλείνοντας έτσι την Κολομβία στα καρέ της. Το φάουλ του Νεϊμάρ στο 4` δεν βρήκε στόχο, αλλά από ένα άλλο στημένο ήρθε το γκολ! Στο 7` ο φορ της Μπαρτσελόνα εκτέλεσε το φάουλ και ο Τιάγκο Σίλβα με ιδανική προβολή άνοιξε το σκορ. Τελευταίος αρχηγός της Βραζιλίας που είχε σκοράρει ο Ραΐ το 1994. Οι Βραζιλιάνοι είχαν την υπεροχή και ο Ρορδρίγκες ήταν εξαφανισμένος εξαιτίας τις ιδανικής ανασταλτικής λειτουργίας.

Στα πρώτα 25 λεπτά η Κολομβία είχε να αντιπαρατάξει μόλις μια… αντεπίθεση, αλλά ο Τιάγκο Σίλβα έκοψε τον Κουαδράδο και έσωσε την ομάδα του. Ο Χουλκ είχε κίνηση και στο 27` έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Οσπίνα να διώχνει εντυπωσιακά. Η Σελεσάο είχε τον τρόπο, είχε τον απόλυτο έλεγχο και κράτησε μακριά από  την εστία της τους «καφετέρος». Η ομάδα του Σκολάρι κράτησε  εύκολα το μηδέν, χωρίς πάντως να πείθει επιθετικά…

Προτεινόμενα Άρθρα