Έρχεται πρόταση για Διούδη

από AllAboutARIS

Μια ιταλική, μια γερμανική και μια τούρκικη ομάδα έχουν βάλει για τα καλά στο μάτι τον Διούδη και είναι πολύ πιθανό να καταθέσουν επίσημη πρόταση.

Εδώ και καιρό το όνομα του Σωκράτη Διούδη βρίσκεται μεταξύ των υποψήφιων για παραχώρηση αλλά το θέμα της συμμετοχής του ΑΡΗ στη Football League το κρατούσε «παγωμένο». Αφού ξεκαθάρισε σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί ο ΑΡΗΣ πολύ σύντομα και σίγουρα μέσα στον μήνα θα ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει στο ρόστερ ο Σωκράτης Διούδης. Λίγο πολύ είναι κοινό μυστικό πλέον ότι ο νεαρός τερματοφύλακας  δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος του Κλεάνθης Βικελίδης την επόμενη σεζόν. Δεν φαίνεται να το θέλει ο ίδιος, δεν είναι και αντίθετη η διοίκηση αφού και το συμβόλαιό του είναι μεγάλο και στα ταμεία της από ενδεχόμενη πώληση θα βάλει ένα σημαντικό ποσό που το έχει ανάγκη.

Την πιθανότητα να μην βρίσκεται στο ρόστερ ο Διούδης τη φωτογράφησε στις δηλώσεις του την περασμένη Παρασκευή και ο Δημήτρης Καλαιτζίδης που ήδη σχεδιάζει την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με δεδομένο ότι θα χρειαστεί και βασικό τερματοφύλακα.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πρόταση για τον 21χρονο τερματοφύλακα είναι ζήτημα ημερών να έρθει στα γραφεία της Αλκμήνης. Δεν θα είναι βέβαια στο ποσό της ρήτρας (1,5εκ ευρώ) που υπάρχει στο συμβόλαιό του- ούτε καν θα την προσεγγίζει- αλλά κοντά στα 500.000 ευρώ που θέλει η διοίκηση. Άλλωστε από τα τροφεία και μόνο με δεδομένο ότι ο Διούδης υπέγραψε το πρώτο δελτίο στον ΑΡΗ το 2007 θα πάρει 350.000 ευρώ που θα ήταν παραπάνω αν ο ΑΡΗΣ ήταν στη Σούπερ Λιγκ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από μια ιταλική ομάδα που τον παρακολουθεί καιρό υπάρχει μια γερμανική και μια τουρκική ομάδα που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για την απόκτησή του. Μάλιστα αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται αυτό να γίνει πολύ σύντομα και ότι άμεσα θα καταθέσουν και επίσημη πρόταση στη διοίκηση. Ο παίκτης προς το παρόν τηρεί σιγή ιχθύος. Συνεχίζει το καθημερινό ατομικό του πρόγραμμα και αναμένει, χωρίς να κρύβει στο περιβάλλον του την επιθυμία του να μεταγραφεί σε ομάδα του εξωτερικού εφόσον ικανοποιηθεί και ο ΑΡΗΣ.

Προτεινόμενα Άρθρα