Ραντεβού με Δασυγένη

από AllAboutARIS

Επιβεβαιώνεται η καλή σχέση του Προέδρου της ΠΑΕ με τον παλιό παράγοντα του ΑΡΗ που έχει υποσχεθεί ότι θα συνδράμει οικονομικά στη Football League.

Η επικοινωνία του Παναγιώτη Στεφανίδη με τον Δήμο Δασυγένη είναι σχεδόν καθημερινή αφού τους συνδέει προσωπική φιλία.Δεν είναι τυχαίο ότι δυο ραντεβού με τον Δημήτρη Καλαιτζίδη είχαν γίνει στο γραφείο του παλιού προέδρου του ΑΡΗ που είχε υποσχεθεί στους δυο άνδρες βοήθεια σε περίπτωση που η ομάδα αγωνιστεί στη Football League.

Κάτι που επανέλαβε και στην ραδιοφωνική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον “Arena”.Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Arenapress” ο Πρόεδρος του ΑΡΗ τις επόμενες μέρες και πιθανότατα το Σαββατοκύριακο θα συναντηθεί με τον Δασυγένη στη Χαλκιδική όπου βρίσκεται και θα έχουν μια γενικότερη κουβέντα για το που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο ΑΡΗΣ. Στη συνάντηση αυτή το πιο πιθανό είναι ότι θα φανεί το ύψος και ο τρόπος της βοήθειας του παλιού παράγοντα της ομάδας στο ποδοσφαιρικό τμήμα με δεδομένο ότι είναι από τους αρειανούς επιχειρηματίες που διαθέτουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Προτεινόμενα Άρθρα