Τα δεδομένα για Διούδη

από AllAboutARIS

Σε όλη την Ευρώπη αναζητείται ομάδα για να παραχωρηθεί ο Διούδης. Από Τουρκία και Ιταλία μέχρι Βέλγιο και Ελλάδα φθάνει το ενδιαφέρον για τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Παρά τα όσα διαδίδονται στην Αθήνα για τον Σωκράτη Διούδη το εξωτερικό εξακολουθεί να αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον 21χρονο πορτιέρε. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες, οι κίτρινοι έχουν απλώσει τα δίχτυα τους μέσω ατζέντηδων σε όλη την Ευρώπη προκειμένου να καταστεί εφικτή η πώληση του Σωκράτη Διούδη και από αυτή να εισρεύσουν στα ταμεία της ομάδας χρήματα απαραίτητα που θα βοηθήσουν στο πρόβλημα ρευστότητας.

Ο νεαρός πορτιέρε έχει προταθεί παντού αφού και ο ίδιος πιέζει για να αποχωρήσει και να κάνει το βήμα στο εξωτερικό. Ενδιαφέρον υπάρχει από Τουρκία, Ιταλία ενώ προσφατα προστεθηκε και ομάδα του Βελγίου μεταξύ αυτών που τον έχουν στη λίστα τους. υπάρχουν όμως και δυο σοβαρά μειονεκτήματα που ρίχνουν το κασέ του. Ότι ο ΑΡΗΣ υποβιβάστηκε και ο ίδιος δεν έχει καμία παρουσία ακόμη στην μεγάλη Εθνική ομάδα. Όπως λένε μάλιστα άνθρωποι που γνωρίζουν την αγορά καλά, αν ο ΑΡΗΣ καταφέρει και πιάσει τις 500.000 ευρώ θα πρέπει να είναι
υπερευχαριστημένος. Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι το νούμερο αυτό οι κίτρινοι μπορούν να το… πιάσουν βάζοντας στη συμφωνία και άλλα πράγματα αφού οι ομάδες είναι διστακτικές να δώσουν άμεσα 500.000 ευρώ.

Προτεινόμενα Άρθρα