"Βροχή" ερωτημάτων σε Στεφανίδη

από AllAboutARIS

Σειρά ερωτημάτων δέχθηκε ο Πάνος Στεφανίδης, στα οποία και… απάντησε

Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της ΚΜΑ, παρουσία εκπροσωπών της ΠΑΕ και του ΑΣ ΑΡΗΣ. Οπως προαναφέραμε, παρόντες -από την ΠΑΕ- ήταν οι κ.κ. Στεφανίδης και Ελευθεριάδης, οι οποίοι δέχθηκαν σειρά ερωτημάτων, δίνοντας και τις σχετικές απαντήσεις.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Στεφανίδης δήλωσε ότι έχει “φύγει” ο φάκελος με τη δήλωση συμμετοχής στη Football League και πως γίνονται συνεχείς επαφές με εταιρείες, προκειμένου να διαφημιστούν μέσω του ΑΡΗ. Οπως είπε, μάλιστα, “οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο”.

Σε ερώτηση για το τί θα κάνει, η διοίκηση στην οποία είναι επικεφαλής, εφόσον έρθει επενδυτής, ο Στεφανίδης δήλωσε ότι θα αποχωρήσει από το πόστο του.

Πληρωμές, προετοιμασία και ΑΡΗΣ Εμπορική

Ανάμεσα στα άλλα θέματα που “τρέχει” η ΠΑΕ είναι και οι πληρωμές σε παίκτες και προσωπικό, οι ανανεώσεις συμβολαίων και διαδικαστικά που αφορούν την προετοιμασία στο Πράβετς. Επίσης, καταβάλλονται προσπάθειες για την καλύτερη αναδιοργάνωση του λογιστηρίου, αλλά και της ΑΡΗΣ Εμπορική.

Εκείνο που προέκυψε, από την αποψινή συνάντηση, η οποία διήρκησε 3 ώρες (!) ήταν πως υπάρχει καλό κλίμα ανάμεσα στους Φορείς του ΑΡΗ. Η συζήτηση έγινε σε ήρεμα πλαίσια, κάτι που δε… συνηθίζεται, και παρά το γεγονός πως ο Πάνος Στεφανίδης δέχθηκε επίμονες και “σκληρές” ερωτήσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα