Η αχρείαστη συμβουλή του Μπέου

από AllAboutARIS

Στη Γ’ Εθνική θα προτιμούσε ο Αχιλλέας Μπέος τον ΑΡΗ για το… καλό των «κίτρινων» και όχι λόγω Ολυμπιακού Βόλου.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Βόλου, που θα αναλάβει τα καθήκοντά του από τον Σεπτέμβρη, παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη στον «Αρένα» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον ΑΡΗ.

Ο άλλοτε (;) ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε ότι εγκληματούν οι άνθρωποι του ΑΡΗ και ότι θα έπρεπε να επιλέξουν την οδό της Γ’ Εθνικής. «Ο ΑΡΗΣ στην μέση της περιόδου θα αδυνατίσει να συνεχίσει αν πάει στην Β` εθνική. Είναι μεγάλο έγκλημα αυτό που κάνουν οι παράγοντες του ΑΡΗΣ. Το δηλώνω με το χέρι στην καρδιά, το αίσθημα ευθύνης και τις γνώσεις ποδοσφαίρου που έχω. Φέτος είναι η τελευταία ευκαιρία που τους δίνεται να βγάλουν τον ΑΡΗ από την εντατική για πάντα, να τον καθαρίσουν και να δώσουν την δυνατότητα σε έναν μεγάλο επιχειρηματία σε ένα- δύο χρόνια να οδηγήσει την ομάδα σε μεγάλες διοργανώσεις», είπε ο Μπέος.

Δεν ρωτήθηκε όμως τι θα γίνει με την εκκαθάριση σε μία τέτοια περίπτωση, την ώρα που λίγο νωρίτερα ο ίδιος είχε μιλήσει για τις δυσκολίες στις περιπτώσεις της Λάρισας όσο και της ΑΕΚ, παρά την παρουσία του ισχυρότατου Δημήτρη Μελισσανίδη: «Η Λάρισα δεν κατεβαίνει, είναι οριστικό αυτό. Μόνο με κυβερνητική παρέμβαση. Στην ΑΕΚ δεν έχουν ολοκληρώσει την εκκαθάριση όπου δουλεύουν 20 άτομα, λογιστές και δικηγόροι και έχουν και τον Μελισσανίδη από πίσω. Η Λάρισα δεν έχει ξεκινήσει καν ακόμα. Εγώ το υπογράφω».

Ο ΑΡΗΣ όμως ας πάει στη Γ’ Εθνική κ. Μπέο.

Προτεινόμενα Άρθρα