Εμπρακτη στήριξη

από AllAboutARIS

«Από την στιγμή που βγήκε ο Στεφανίδης, τελείωσε. Όλοι σαν ΑΡΗΣ στηρίζουμε τον Στεφανίδη. Όλα για το καλό του ΑΡΗ. Αν μου ζητούσε βοήθεια ο Στεφανίδης θα το έκανα», είχε δηλώσει.

Μπορεί το πλάνο του για την ομάδα να ήταν εκ διαμέτρου αντίθετο από αυτό του Παναγιώτη Στεφανίδη, μπορεί να τέθηκε αντιμέτωπος με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, όμως δε μπορεί να γυρίσει την πλάτη του στον ΑΡΗ.

Ο λόγος για τον Γιώργο Γαλανό, του οποίου η συμπεριφορά μετά την ήττα στο άτυπο δημοψήφισμα είναι άξια αναφοράς. Επειτα, από πολλά χρόνια που η διχόνοια αποτελεί σύνηθες φαινόμενο στην “κίτρινη” καθημερινότητα, αυτός τότε(την πρώτη Ιουλίου) παρότρυνε όσους αγαπούν την ομάδα να στηρίξουν τον Στεφανίδη.

«Από την στιγμή που βγήκε ο Στεφανίδης, τελείωσε. Όλοι σαν ΑΡΗΣ στηρίζουμε τον Στεφανίδη. Όλα για το καλό του ΑΡΗ. Αν μου ζητούσε βοήθεια ο Στεφανίδης θα το έκανα», ήταν τα λόγια του.

Πολλοί νόμιζαν ότι η συγκεκριμένη δήλωση έγινε για τους τύπους, ωστόσο ο γνωστός επιχειρηματίας φαίνεται πως τηρεί το λόγο του, παρά το γεγονός ότι δεν συμφωνεί με το πλάνο του Παναγιώτη Στεφανίδη.

Σίγουρα, μια τέτοια συμπεριφορά θα έπρεπε να αποτελεί τον κανόνα και όχι την εξαίρεση, παρ` όλα αυτά είναι αρκετά θετικό το γεγονός ότι μετά από χρόνια βλέπουμε για πρώτη φορά πρώην αντιπάλους να συνεργάζονται, αντί να ασκούν επιθέσεις ο ένας στον άλλον και να λογοδοτούν στα… δικαστήρια

Προτεινόμενα Άρθρα