Οριακές καταστάσεις

από AllAboutARIS

Σε μία… κλωστή οι ισορροπίες στην ΠΑΕ αφού ο καιρός περνάει και τα προβλήματα δεν λύνονται.

Η ανησυχία του κόσμου είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Η σιγουριά που βγάζουν οι διοικούντες της ΠΑΕ επίσης ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και ο ΑΡΗΣ θα κατέβει στο πρωτάθλημα της football league χωρίς προβλήματα και με μοναδική προοπτική την άνοδο στην Λίγκα. Το θέμα όμως είναι να περάσουμε επιτέλους από τα λόγια στις… πράξεις.

ΟΑΡΗΣ  έχασε μία σίγουρη μεταγραφή με τον… συμφωνημένο Σιρίλ Καλί επειδή δεν έλαβε την Παρασκευή την προκαταβολή που είχαν συμφωνήσει οι δυο πλευρές και βρέθηκε στην αγκαλιά του… Αρβανιτίδη αλλά το χειρότερο είναι ότι ενίσχυσε την δικαιολογημένη ανησυχία του κόσμου και την αβεβαιότητα. Πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για την διοίκηση Στεφανίδη. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει με… ενέσεις από προκαταβολές για μία ή δυο σουίτες ή τα διαρκείας του κόσμου που έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να πουληθούν αν δεν προκύψουν σοβαρές ενέργειες.

Οι υποσχέσεις για μεγάλες χορηγίες έχουν μείνει στα λόγια και πρέπει πάση θυσία μέσα στις επόμενες 7-10 μέρες η διοίκηση να περάσει στις πράξεις. Για να προχωρήσει βέβαια σε πράξεις χρειάζεται ρευστό και αυτό μπορεί να έρθει μόνο μέσω των όσων οι ίδιοι οι διοικούντες έχουν υποσχεθεί. Ο ΑΡΗΣ οφείλει να… τελειώσει το θέμα με τον ΟΤΕ και την χορηγία που αναμένει. Προφανώς και δεν μπορεί να καθορίσει το πότε θα πάρει τα λεφτά, αλλά όσο δεν “κλείνει” την συμφωνία και δεν πέφτουν οι υπογραφές δεν έχει και την δύναμη την επικαλεστεί έστω.

Επίσης εδώ και 10 μέρες οι ιθύνοντες του ΑΡΗ περιμένουν την τελευταία υπογραφή για την πώληση 1000 εισιτηρίων διαρκείας σε συγκεκριμένη εταιρία. Αν ως το τέλος της εβδομάδας δεν… τελειώσουν και αυτό το θέμα τότε υπάρχει κίνδυνος η έλλειψη ρευστότητας να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Σήμερα ο Π. Στεφανίδης θα έχει μία ακόμα συνάντηση με τον Δήμο Δασυγένη, ο οποίος έχει υποσχεθεί ότι θα βοηθήσει και είναι από τους ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν μία ρευστότητα μέχρι να κλείσουν οι μεγάλες χορηγίες.

Προτεινόμενα Άρθρα