Άνοιξε ο δρόμος για τις συμφωνίες…

από AllAboutARIS

Η κίνηση της ΠΑΕ για την εφορία οδηγεί σε συμφωνίες για τα οφειλόμενα με τους πρώην παίκτες που μπορούν να μειώσουν το χρέος (προς παίκτες) από 7-8 εκ ευρώ σε 1-1,5!

Ο κόσμος του ΆΡΗ αγωνιά και έχει εκφράσει την δυσφορία του δικαιολογημένα  για τα λόγια που έχουν μείνει λόγια σε διάφορα ζητήματα. Από την άλλη όμως πρέπει να τονισθεί και μία πολύ καλή κίνηση της ΠΑΕ που μπορεί να μειώσει κατά πολύ τα χρέη της ομάδας. Όποιος δεν το αναγνωρίζει αυτό προφανως και ο στόχος του είναι να πλήξει τον ΑΡΗ για να εξυπηρετήσει δικά του μικρσυμφέροντα.

Η πολύ σημαντική κίνηση από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΡΗΣ να στείλει διορθωτικές τροποποιητικές δηλώσεις στο taxis για τους πρώην ποδοσφαιριστές αναμένεται να αποβεί καθοριστική για τις επιδιωκόμενες συμφωνίες με τους πρώην ποδοσφαιριστές.

Και αυτά δεν τα λέμε εμείς, αλλά οι ίδιοι οι παίκτες. Ο Νίκος Λαζαρίδης έδωσε το στίγμα με την τοποθέτησή του στο AllAboutARIS on AIR ( http://www.allaboutaris.com/item.asp?id=40782 ) και πλέον στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι σίγουροι ότι θα λυθεί ο μεγαλύτερος βραχνάς για τη νέα σεζόν που δεν είναι άλλο οι οφειλές προς πρώην παίκτες. Σχεδόν όλοι οι παίκτες επικοινώνησαν με τους διοικούντες ευχαριστώντας τους για την κίνηση (Οι παρακρατούμενοι φόροι είναι υποχρέωση της ΠΑΕ, αλλά δεν είχε καμία υποχρέωση η διοίκηση Στεφανίδη να τους πάρει πάνω της, καθώς βάρυναν τις διοικήσεις του 2013). Είναι χαρακτηριστικό ότι οι παίκτες απαλλάχθηκαν από μεγάλα ποσά που έπρεπε να πληρώσουν (πχ ο Λαζαρίδης είπε για 37.000 ευρώ) και υποσχέθηκαν ότι θα το ανταποδώσουν με κούρεμα και συμφωνίες για τα οφειλόμενα προς αυτούς.

Πλέον ο ΑΡΗΣ δεν θα έχει τον βραχνά του προβλήματος να “σκάσει” στην μέση της σεζόν, καθώς οι παίκτες υποσχέθηκαν να βάλουν πλάτη. Πλέον θα κλειστούν και τα σχετικά ραντεβού για να πέσουν οι υπογραφές και να μειωθεί το χρέος από 7-8 εκ ευρώ σε 1 εκ ευρώ. Αν το πετύχει αυτό η διοίκηση Στεφανίδη θα έχει υλοποιήσει μία από τις βασικές της υποσχέσεις και σίγουρα θα υπάρχει ελπίδα για κάτι καλύτερο στον σύλλογο, χωρίς αυτό να αναιρεί την υποχρέωση για έλευση χορηγιών. 

Προτεινόμενα Άρθρα