«Ολοκληρώνεται άμεσα του Διούδη»

από AllAboutARIS

Η έλλειψη τρίτου τερματοφύλακα στη Μπριζ και το σχόλιο ιστοσελίδας «voetbalkrant.com» σχετικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ελληνα τερματοφύλακα

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Μπριζ είναι η ομάδα από το Βέλγιο που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Σωκράτη Διούδη και διαπραγματεύεται με τη διοίκηση του ΑΡΗ.

Τις προηγούμενες μέρες στα μέσα ενημέρωσης του Βελγίου δεν είχε γίνει καμία αναφορά στον νεαρό τερματοφύλακα, όμως σήμερα σε ένα άρθρο της ιστοσελίδας «voetbalkrant.com» , το όνομα του γράφεται για πρώτη φορά.

Πιο συγκεκριμένα, στη δημοσίευση με τίτλο «Είναι έτοιμη η Μπριζ για το ξεκίνημα της σεζόν;», γίνεται λόγος για την έλλειψη τρίτου τερματοφύλακα, και το κίνδυνο που εγκυμονεί σε περίπτωση που δεν αποκτηθεί κάποιος άμεσα.

Ετσι λοιπόν, αφού έγιναν πολλά αρνητικά σχόλια από τους αναγνώστες επί του θέματος, η ιστοσελίδα απαντώντας τους ανέφερε:

«Υπάρχει η περίπτωση του Σωκράτη Διούδη που ανήκει στον ΑΡΗ. Ενός 21χρονου ταλαντούχου τερματοφύλακα, που είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του. Μάλιστα, η περίπτωση του θα κλείσει άμεσα. Απλά το μόνο που μένει να διευθετηθεί είναι το ποσό της μεταγραφής, το οποίο θα είναι περίπου στις 400.000 ευρώ».

Προτεινόμενα Άρθρα