Περί…ακαδημιών και ΑΣ

από AllAboutARIS

Το θέμα των Ακαδημιών μπάσκετ και ποδοσφαίρου έχει ήδη μπει στην επικαιρότητα εδώ και ένα χρόνο

Το θέμα των Ακαδημιών μπάσκετ και ποδοσφαίρου έχει ήδη μπει στην επικαιρότητα εδώ και ένα χρόνο. Στο μπάσκετ οι κινήσεις και τα…θέλω συγκεκριμένων ανθρώπων παραλίγο να τινάξουν στον αέρα τις σχέσεις των δυο πλευρών. Ευτυχώς ο Χάρης Παπαγεωργίου αντιλήφθηκε που τον οδηγούσαν άσχετοι με το αντικείμενο άνθρωποι και βρήκε ο ίδιος σημείο επαφής με τον Λευτέρη Αρβανίτη.

Τώρα οι ίδιοι άνθρωποι θέτουν θέμα για  τις… Ακαδημίες του ποδοσφαίρου σε μία διαδικασία άνευ ουσίας και αντικειμένου γιατί τα πράγματα και εκεί είναι απλά. Μέχρι πέρσι όλα τα τμήματα ως την Κ14 ανήκουν στον ΑΣ και η Κ15, η Κ17 και η Κ20 στην ΠΑΕ αφού συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Λίγκας. Η Κ15 για πρώτη φορά από πέρσι (και ατή ήταν στον ΑΣ ως πρόπερσι) και τα άλλα δυο τμήματα εδώ και χρόνια.

Φέτος που ο ΑΡΗΣ είναι στην football league. H K15 επιστρέφει στην κυριότητα του ΑΣ, η Κ17 εφόσον θέλει ο ΑΣ σε συνεργασία με την ΠΑΕ μπορεί να την διατηρήσει (αλλά εκεί πρέπει να ΠΛΗΡΩΝΕΙ, δεν μπορεί να κάνει ότι στα μικρότερα τμήματα που τα παιδιά πληρώνουν συνδρομές), ενώ η Κ20 γίνεται…Κ19 και θα αγωνίζεται υπό την ΠΑΕ στο πρωτάθλημα των δεύτερων ομάδων της football league. Εφόσον ο ΑΡΗΣ επιστρέψει στην Λίγκα Κ15, Κ17 Και Κ20 επιστρέφουν στην ΠΑΕ.

Ήδη ο Ντίνος Κούης ενημέρωσε σχετικά το Πρόεδρο του ΑΣ για όλα τα παραπάνω και στην σωστή τους διάσταση, την στιγμή που συγκεκριμένα μέλη του ΑΣ και χθες στο ΔΣ που αποφάσισε να ρίξει  οικειοθελώς στην Α2 το μπάσκετ γυναικών, έλεγαν ότι… έχουν τον τρόπο να πάρουν τι Ακαδημίες στον ΑΣ.

Θα πρέπει ο ίδιος ο Χάρης Παπαγεωργίου να επιληφθεί του θέματος και να μιλήσει με την άλλη μεγάλη δόξα του ΑΡΗ το Ντίνο Κούη και να βρουν μία λύση που θα βολεύει και τις δυο πλευρές, όπως ακριβώς συνέβη με την ΚΑΕ. Επίσης θα πρέπει σε κάθε περίπτωση στον ΑΣ ΑΡΗΣ να αντιληφθούν ότι ΦΥΣΙΚΑ και πρέπει να εκμεταλλευτούν τις Ακαδημίες του Συλλόγου με στόχο την έλευση εσόδων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ με πρόσχημα τα χρέη που ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ. Παρεμπιπτόντως εδώ και χρόνια ακούμε για πόρισμα στον ΑΣ, αλλά πόρισμα δεν βλέπουμε. Πέρσι η διοίκηση Γιώτα έβγαλε ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων, δηλώσεις επί δηλώσεων και από τον Πρόεδρο αλλά και από τα μέλη του ΔΣ (Αντιπρόεδρος, Ταμίας), αλλά δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ!

Αν όμως το θέμα μας είναι να ρίξουμε το γυναικείο μπάσκετ, να μην υπάρχει τίποτα στο ανδρικό βόλει, να έχουν φύγει όλοι οι αθλητές που πρόσφεραν διακρίσεις και απλά να διαχειριζόμαστε τα έσοδα από τα χρήματα που πληρώνουν οι γονείς των παιδιών στις Ακαδημίες, τότε για αυτό δεν χρειάζεται καμία απολύτως διοίκηση για ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΗ, παρά μόνο ένα οποιοδήποτε σωματείο…χωριού (με το συμπάθιο) που δεν θα ψάχνει για ταλέντα, αλλά για τις συνδρομές των…ταλέντων.

ΥΓ Καλές οι φωτό, αλλά το ζήτημα είναι να υπάρξει και ουσία που θα έρθει όταν ο ΙΔΙΟΣ ο Παπαγεωργίου και ο ΙΔΙΟΣ ο ΚΟΥΗΣ μιλήσουν χωρίς διάφορες φωνές πάννω από τα κεφάλια τους που…ξέρουν, αλλά στην ουσία δεν ξέρουν τίποτα. Ο κόσμος άλλωστε σε αυτούς έχει εμπιστοσύνη και όχι στους παρατρεχάμενους…
 

Προτεινόμενα Άρθρα