Σφίγγει ο κλοιός

από AllAboutARIS

Η καθυστέρηση στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού και της ανακοίνωσης των χορηγιών επιτείνουν το καθημερινό πρόβλημα της αμφισβήτησης.

Η απουσία ουσιαστικών εξελίξεων (καλές οι ανακοινώσεις για τους νέους φυσιοθεραπευτές, τους βετεράνους κτλ) έχει φέρει τα τελευταία 24ωρα έντονη ανησυχία στις τάξεις του κόσμου που περίμενε στωικά ανακοινώσεις και συμφωνίες αλλά δεν βλέπει να.. κουνιέται φύλλο. Το κάζο με τον Καλί και η επαναλαμβανόμενη επιθυμία από Μανιά και Κύργια να κουνήσουν μαντήλι, σε συνδυασμό με τις προσθήκες στο ρόστερ που δεν γίνονται (αντι΄ αυτού έχουμε μόνο αποχωρήσεις) έχουν αρχίσει να σφίγγουν πολύ επικίνδυνα τον κλοιό γύρω από τη διοίκηση.

Όσο το ταμείο παραμένει μείον, ίσως υπάρξουν κι άλλες απώλειες. Μην ξεχνάμε ότι δεν είναι μόνο η κακή φήμη του ΑΡΗ και η οικονομική στενότητα που διώχνει παίκτες. Είναι και η κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί που δεν αποτελεί πόλο έλξης. Ο Καλί δεν είχε πρόταση από τον Αστέρα Τρίπολης ή τον Ατρόμητο. Από τη Βέροια με όλη τη συμπάθεια για τον σύλλογο της Ημαθίας είχε, αλλά μέτρησε η Σούπερ Λιγκ, τα εγγυημένα έσοδα και το καλύτερο πρωτάθλημα.

Η κατάσταση για τον ΑΡΗ έχει ως εξής. Ή ο Στεφανίδης και οι συνεργάτες του βρίσκουν μέσα στην εβδομάδα λύση στο πρόβλημα ρευστότητας ή το αφήνουν και διογκώνεται μέχρι να τους… πνίξει. Δεν γίνεται με 3.000 ευρώ από τον ένα, μια σουίτα από τον Γαλανό και τις καθημερινές πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας να… τρέξει το μαγαζί.

Ακούμε τις τελευταίες μέρες αισιόδοξες εκτιμήσεις των ανθρώπων της διοίκησης ότι το νούμερο μπορεί να ξεπεράσει τα 3εκ ευρώ από διάφορες συμφωνίες. Δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλλουμε. Αυτοί κάνουν τις διαπραγματεύσεις με τους χορηγούς, κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Ευχής έργον να ξεπεράσουν ακόμη και την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη, αφού με τέτοια νούμερα η χρονιά βγαίνει. Ο Παναγιώτης Στεφανίδης και οι συνεργάτες του περνούν κάθε μέρα από εξετάσεις. Για αυτούς κάθε συμφωνία, ανανέωση, χορηγία είναι και μια νίκη. Μια απόδειξη ότι όχι μόνο θέλουν αλλά και μπορούν. Επομένως κάθε μέρα και μια απόδειξη….

Προτεινόμενα Άρθρα