Τα 16 συν 2 συμβόλαια που έχουν απομείνει

από AllAboutARIS

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Άρης χρειάζεται ενίσχυση.

Το AllAboutARIS όλο αυτό το χρονικό διάστημα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τους παίκτες που αποχωρούν χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν αντικατασταθεί. Δεν θα μπει ποτέ στην διαδικασία του φτηνού λαικισμού και των φωνών που στοχευμένα επιχειρούν να ολοκληρώσουν την διάλυση του Άρη, άλλοι για να διασφαλίσουν την εύνοια των αφεντικών τους και άλλοι για να εξυπηρετήσουν ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο φέτος με τον Άρη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Άρης χρειάζεται ενίσχυση. Μία ενδεκάδα παίκτες όπως έγραψε αναλυτικά και σε ποιες θέσεις το AllAboutARIS εδώ και 20 μέρες.
Παραθέτουμε τα συμβόλαια που έχει σε ισχύ αυτή την στιγμή η ΠΑΕ ΑΡΗΣ χωρίς τους 5 παίκτες που θα “ανέβουν” από την Κ20 και επίσης θα υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια.

Αυτή την στιγμή δεσμεύονται με συμβόλαιο οι: Διούδης, Γκελής, Καράδαης, Μανιάς, Κύργιας, Τσιάρας, Σταυρόπουλος, Σουνάς, Γιαννίτσης, Ψυχογιός, Αντωνιάδης, Γκόλιας, Κουσίδης, Κοντοβάς, Λιόνης, Ρένια. Σύνολο δηλαδή 16 παίκτες. Συμβόλαιο επίσης έχουν οι Γουναρίδης, Νταμαρλής που όμως βρίσκονται στις συζητήσεις αποδέσμευσης. Τα ενεργά δηλαδή συμβόλαια είναι 18. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει ενδιαφέρον της Μπριζ για τον Διούδη και η αποχώρησή του είναι πολύ πιθανή, όπως ότι όλα είναι ανοικτά στις περιπτώσεις Μανιά, Κύργια.

Αυτή είναι η πραγματικότητα αναφορικά με το ρόστερ και φυσικά είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι με αυτούς μόνο, δεν πας πουθενά και ότι πρέπει η ομάδα να πάρει τουλάχιστον 11-12 παίκτες. 3 ξένους (ίσως και 5 αν αλλάξει η απόφαση των περιορισμών) και τους υπόλοιπους κάτω των 24 συν τα 4-5 παιδιά από την Κ20. Αυτά είναι δουλειά του προπονητή και της διοίκησης. Αυτοί θα επιλέξουν και θα φέρουν τους παίκτες, όχι οι δημοσιογράφοι ή ο κόσμος. Ο προπονητης αποφάσισε ότι κάποιοι παίκτες δεν του κάνουν και ζήτησε την αποδέσμευσή τους. Είναι υποχρέωσή του να φέρει…καλύτερους. Κια φυσικά και αυτός και η διοίκηση θα κριθούν εκ του αποτελέσματος…

Προτεινόμενα Άρθρα