Συμφωνία με κεντρικό χαφ

από AllAboutARIS

Ο Καλαιτζίδης κατέληξε και συμφώνησε με κεντρικό χαφ και περιμένει σήμερα από τη διοίκηση να κλείσει τη μεταγραφή.

Πολύ κοντά στην υλοποίηση της πρώτης μεταγραφής ξένου παίκτη στις ηλικίες άνω των 24 ετών βρίσκεται ο ΑΡΗΣ. Μετά από αρκετή αναζήτηση, ο Δημήτρης Καλαιτζίδης κατέληξε στον εκλεκτό για τη θέση του κεντρικού χαφ και σήμερα θα ενημερώσει τον Παναγιώτη Στεφανίδη με τον οποίο ούτως ή άλλως έχει συνάντηση για τα μεταγραφικά, ώστε να κλείσει το θέμα και ο παίκτης να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Μετά το… κάζο με τον Καλί οι κίτρινοι κρατούν μυστικό το όνομα του παίκτη μέχρι να στείλει την υπογραφή του.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι δεν έχει αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα και ότι πιθανότατα έχει γαλλική υπηκοότητα. Ο έλληνας τεχνικός έχει και άλλες έτοιμες συμφωνίες και από Ελλάδα και από το εξωτερικό, που θα… σφραγιστούν εφόσον και η διοίκηση από την πλευρά της τηρήσει τις υποσχέσεις της και καταβάλει τις προβλεπόμενες προκαταβολές.

Αν μάλιστα οι 3 μεταγραφές γίνουν 5 ή περισσότερες τότε ο προπονητής της ομάδας έχει έτοιμες τις εισηγήσεις για περαιτέρω ενίσχυση που είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Προτεινόμενα Άρθρα