Η βίζα τον πάει λίγο πίσω

από AllAboutARIS

Δεν θα έρθει σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο σενεγαλέζος αμυντικός μέσος.

Το AllaboutARIS σας έχει ενημερώσει ότι ο Δημήτρης Καλαιτζίδης έχει συμφωνήσει με Σενεγαλέζο αμυντικό χαφ που θεωρεί ότι μπορεί να κάνει την διαφορά. Ο ποδοσφαιριστής με θητεία τα τελευταία χρόνια στην Γαλλία συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο για ένα έτος και μάλιστα να υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο ανάλογα με τις συμμετοχές του φέτος στο πρωτάθλημα. Μάλιστα ήδη χθες το βράδυ του εστάλησαν τα συμβόλαια για να τα υπογράψει.

Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν ο παίκτης να βρίσκεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη ή το αργότερο την Πέμπτη, αλλά η καθυστέρηση στην έκδοση της βίζας λόγω και του καλοκαιριού και των πολλών αιτήσεων, ίσως μεταθέσει για την Παρασκευή την άφιξή του. Το θέμα φυσικά δεν είναι αν θα έρθει μία μέτρα αργότερα, αλλά η οριστικοποίηση της συμφωνίας με υπογραφές αφού περάσει και τις ιατρικές εξετάσεις.

Μετά τα όσα έγιναν στην περίπτωση του Καλί, αλλά και την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί από την μία οι άνθρωποι του ΑΡΗ δεν θέλουν να διαρρεύσει το όνομα του ποδοσφαιριστή και από την άλλη ο προπονητής κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα γιατί θέλει να ολοκληρώνονται μία μία οι περιπτώσεις που έχει στοχεύσει.

Προτεινόμενα Άρθρα