Σκέφτεται ακόμη και την παραμονή

από AllAboutARIS

Μια προκαταβολή που δεν δίνεται στον παίκτη για να λύσει το συμβόλαιό του κάνει τον Γουναρίδη να σκέφτεται ακόμη και την παραμονή.

Ο Στέφανος Γουναρίδης αν και δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Καλαιτζίδη και έχει ενημερωθεί σχετικά εδώ και καιρό παραμένει παίκτης του ΑΡΗ αφού δεν έχει γίνει η λύση του συμβολαίου του. Για να είναι κατοχυρωμένος εν όψει «πρώτης» ο 23χρονος τερματοφύλακας ζήτησε και πήρε άδεια από την ΠΑΕ για να είναι δικαιολογημένα απών από την προπόνηση αλλά εμφανίζεται δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι εδώ και ένα μήνα δεν μπορεί η ΠΑΕ να τους λύσει το συμβόλαιο παρότι ο ίδιος δεν επιθυμεί να καταθέσει προσφυγή και συμφωνεί στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας. 

Ο 23χρονος τερματοφύλακας στον οποίο οφείλονται 10.000 ευρώ και είναι διατεθειμένος να χαρίσει και κάποια εξαιτίας της καθυστέρησης έχασε ήδη την πρόταση από τον Ερμή Αραδίπου στην Κύπρο και κινδυνεύει να μείνει χωρίς ομάδα. Αν καθυστερήσει κι άλλο η λύση του συμβολαίου του τότε δεν αποκλείται ακόμη και να παραμείνει στην ομάδα άσχετα αν γνωρίζει οτοι δεν υπολογίζεται απο τον προπονητή ή στην χειρότερη περίπτωση να καταθέσει προσφυγή διεκδικώντας 130.000 ευρώ.

Προτεινόμενα Άρθρα