Φόβος και τρόμος (vids)

από AllAboutARIS

Το πρώτο της τεστ ήταν πέρα για πέρα θετικό! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν… σεβάστηκε τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, διασύροντας τους μέσα στην Καλιφόρνια με το εμφατικό 7-0!

Στην πρώτη αναμέτρηση με τον Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο, οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν επίδειξη δύναμης στο φιλικό με την αμερικανική ομάδα, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό όσους βρέθηκαν στο γήπεδο και παρακολούθησαν την αναμέτρηση!

Η ενδεκάδα του πρώτου ημιχρόνου της αγγλικής ομάδας αποτελούταν ως επί το πλείστον από τους θεωρητικά βασικούς. Ο Γουέιν Ρούνεϊ σημείωσε δύο γκολ (το ένα με πέναλτι), όσα και η μεγάλη έκπληξη της σημερινής αναμέτρησης Ρις Τζέιμς! Δύο τέρματα πέτυχε και ο Άσλεϊ Γιανγκ στα τελευταία λεπτά (88` και 90`), ενώ τον… χορό των γκολ άνοιξε στο 13` ο Ντάνι Γουέλμπεκ, με ένα πανέμορφο σουτ εκτός περιοχής.

Η ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα (46` Λίντεγκααρντ), Έβανς (46` Κιν), Σμόλινγκ (46` Μπλάκετ), Τζόουνς (46` Ράφαελ), Σο (46` Τζέιμς), Βαλέντσια (46` Κλέβερλι), Φλέτσερ, Ερέρα, Ρούνεϊ (46` Γιανγκ), Μάτα (46` Καγκάβα), Γουέλμπεκ (46` Νάνι). 

Προτεινόμενα Άρθρα