"Λατρεύω τη Μάντσεστερ"

από AllAboutARIS

Ο Πορτογάλος μίλησε και για τον Φαν Χάαλ

Στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη Μάντσεστερ αναφέρθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας στο κανάλι της ομάδας. Ο CR7 μίλησε, επίσης, και για την πρόσληψη Φαν Χάαλ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πορτογάλος:

«Είναι ένας από τους αγαπημένους μου συλλόγου η Μάντσεστερ. Όταν μιλάω για τη Ρεάλ Μαδρίτης, οφείλω να μιλήσω και για την Μάντσεστερ Γιονάιτεντ, την οποία επίσης λατρεύω. Ήμουν 18 ετών, όταν πήγα εκεί και κατάφερα να κερδίσω τα πάντα. Οι άνθρωποι εκεί μου συμπεριφέρθηκαν σα να είμαι θεός και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα για το μέλλον.

Είμαι σε επαφή με κάποιους παίκτες, επειδή έχω καλές σχέσεις με όλους, όχι με ορισμένους, με το τεχνικό επιτελείο και μιλάμε για τη δεύτερη οικογένειά μου που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ. Αγαπώ τη Γιουνάιτεντ και δεν ξέρω αυτή τη στιγμή αν θα επιστρέψω, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα».

Οσον αφορά τον Λουίς Φαν Χάαλ, είπε:

«Θα είναι σίγουρα καλύτερη η φετινή σεζόν. Έχουν προσλάβει έναν φανταστικό προπονητή, ο οποίος έδειξε τι αξίζει με την εθνική Ολλανδίας στο πρόσφατο Μουντιάλ. Ο τρόπος που έπαιζαν οι Ολλανδοί ήταν απίστευτος. Ελπίζω η Μάντσεστερ να επιστρέψει εκεί που ανήκει».

Προτεινόμενα Άρθρα