Ο Στεφανίδης, η αμφισβήτηση και η… υστεροφημία

από AllAboutARIS

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν παρουσιάζεται διατεθειμένος να εγκαταλείψει την προσπάθειά του

Η “δραματική” κατάσταση στην οποία παραμάνει ο ΑΡΗΣ, παρατείνει την αβεβαιότητα στο σύλλογο, με τις συνέπειες να μην μπορούν να υπολογιστούν, ακόμα, όσο δεν υλοποιούνται οι δεσμεύεις για έλευση χρημάτων, μέσω συμφωνιών με εταιρείες.

Από τις 5 Ιουνίου, όταν και η νυν διοίκηση, έδωσε συνέντευξη Τύπου, μέσω της οποίας προανήγγειλε κάποια εκατομμύρια… ευρώ και, βέβαια, τη συμμετοχή της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας, δεν έχουν διαφοροποιηθεί και πολλά, εκτός από τις αποχωρήσεις των Ψηφίδη και -εσχάτως- του Κουσουνάδη.

Τόσο ο Πάνος Στεφανίδης, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., πραγματοποιούν ύστατες προσπάθειες να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα, που έχει δημιουργηθεί στο σύνολο του συλλόγου, με αφορμή τη μη εισροή χρημάτων.

Ανθρωποι, που γνωρίζουν -καλά- τον πρόεδρο της ΠΑΕ, αναφέρουν ότι δεν είναι διατεθειμένος να τα “παρατήσει”, εύκολα, πως δεν σκέφτεται να αφήσει την ομάδα “ακέφαλη”, έως ότου κάνει πράξη τη… θεωρία. Οπως αναφέρουν, υπάρχει και η προσωπική του αξιοπρέπεια και, γιατί όχι, η υστεροφημία του, καθώς δε θέλει να συνδέσει το όνομά του με αποτυχημένο πέρασμα και να μείνει στην ιστορία ως ένας πρόεδρος, που μίλησε δημόσια, και στο τέλος αποχώρησε, χωρίς να αφήσει το ελάχιστο έργο.

Πιστεύουν, λοιπόν, πως -έστω και στο τέλος- οι ανακοινώσεις θα έρθουν και θα “ρολάρει” τόσο η ΠΑΕ όσο και το αγωνιστικό τμήμα, το οποίο έχει απομείνει με 16 επαγγελματίες παίκτες…

Προτεινόμενα Άρθρα