Χορηγίες ή… αλλαγές!

από AllAboutARIS

Η διοίκηση Στεφανίδη είναι αναγκασμένη να ανακοινώσει συμφωνίες που θα διασφαλίζουν οικονομικά την χρονιά, διαφορετικά κινδυνεύει να χάσει και τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της.

Η υπομονή και του τελευταίου φίλου του ΑΡΗ έχει εξαντληθεί με το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινωθεί ούτε μία χορηγία από όσες είχε υποσχεθεί η διοίκηση Στεφανίδη. Είναι δεδομένο ότι αν μέχρι την Τετάρτη δεν υπάρξουν ανακοινώσεις που να πείθουν τον κόσμο ότι θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ, χρήματα, τότε θα υπάρξει σίγουρα κίνηση ανατροπής της διοίκησης. Η…κίνηση Γαλανού είναι δεδομένη και επίσημα εκφρασμένη. Αποκτά συνεχώς και μεγαλύτερη δυναμική όσο ο κόσμος βλέπει να μην έχει…προοπτική η συμμετοχή στην Β` εθνική απλά και μόνο για την συμμετοχή.

Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις. Καταρχήν για να αντικατασταθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ πρέπει να παραιτηθεί. Αν δεν το κάνει θα πρέπει να τον…αντικαταστήσουν ΚΜΑ και ΑΣ που μέχρι στιγμής δεν δείχνουν καμία τέτοια πρόθεση. Ακόμα και αν την δείξουν όμως, θα έχουν δυο επιλογές. Η μία είναι να οδηγήσουν το θέμα σε Γενικές Συνελεύσεις που για να είναι νόμιμες θα πρέπει να πραγματοποιηθούν 15 μέρες μετά. Με δεδομένο ότι η δήλωση συμμετοχής στην Γ` εθνική είναι ως τις 11 Αυγούστου, δεν μπορεί να είναι αυτός ο δρόμος.

Αν το πάρουν…πάνω τους τα συμβούλια του ΑΣ και της ΚΜΑ τότε θα έχουν 100% νομικά προβλήματα με πρώην παράγοντες όπως ο Λάμπρος Σκόρδας και ο Νικήτας Ματθαίου που έχουν δηλώσει δημόσια ότι θα αντιταχθούν νομικά, αλλά και ο Αθανασιάδης που μάλιστα έχει και το 17% των μετοχών! 

Προτεινόμενα Άρθρα