Το παλεύει για Μπρεσέ

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ δεν παρατάει την περίπτωση του Γάλλου στόπερ και "παλεύει" να τον αποκτήσει, έχοντας σταντ-μπάι και την άλλη περίπτωση κεντρικού αμυντικού.

Χθες υπήρχε η εντύπωση ότι ο Μπρεσέ θα επιλέξει την Βέροια ή κάποια άλλη ομάδα στην Γαλλία, αλλά είναι πολύ πιθανόν σήμερα να προκύψει η ανατροπή της ανατροπής. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ από την μία έχουν στραφεί και σε άλλη λύση για το κέντρο της άμυνας, αλλά δεν έχουν παρατήσει την υπόθεση του Γάλλου κεντρικού αμυντικού.

Η προσφορά του ΑΡΗ είναι πλέον στα δεδομένα που θέλει ο Γάλλος και για τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του εφόσον η ομάδα ανέβει στην Λίγκα και πλέον πρέπει να πάρει μία απόφαση και να δεχθεί την πρόταση των “κιτρινόμαυρων”.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και οι συνεργάτες του με όλα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες είναι επιφυλακτικός και θα σιγουρευτεί μόνο αν ο Μπρεσέ βάλει την υπογραφή του ή έρθει στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του. Σε κάθε περίπτωση ο Άρης επιμένει για τον Γάλλο, το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει ως το βράδυ.

Προτεινόμενα Άρθρα