Και εγένετο… ARIS YELLOW CLUB

από AllAboutARIS

Ένας ακόμη σύνδεσμος για τον ΑΡΗ, ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας του. Αναλυτικά:

«ARIS YELLOW CLUB
Αδέρφια αρειανοί,

Με τη συμπλήρωση των 100 χρόνων του ΑΡΗ μας και βλέποντας την αδιέξοδη κατάσταση που έχει έρθει στον αγαπημένο μας Σύλλογο πήραμε την απόφαση πικραμένοι από τις τελευταίες εξελίξεις και προδομένοι από τους θεσμούς να γεφυρώσουμε τις διαφορές μας βάζοντας κάτω τον εγωισμό μας και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ιδρύωντας ένα νέο club, με έναν και μόνο στόχο, την αγάπη και την ανιδιοτελή βοήθεια στον σύλλογο, την διάδωση της ιδέας του ΑΡΗ μας.

Το αύριο του συλλόγου είναι ο κόσμος του,ήρθε επιτέλους η ώρα να το καταλάβουμε, εμείς είμαστε το όραμα πρέπει να ξυπνήσουμε και να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να ανακάμψουμε να δούμε την επόμενη μέρα και το τι κάνουμε πλέον ενωμένοι και συσπειρωμένοι.

Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, είμαστε ένα και σαν ένα θα τιμωρήσουμε όλους αυτούς που μας έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο προασπιζοντας τα συμφέροντα του συλλόγου και εξαφανιζοντας όλους εκείνους που σκέφτονται πονηρά και με συμφέρον για το μέλλον του Άρη μας.

Ο Άρης είναι πάνω από όλους μας πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις είναι ο θεός του πολέμου εχει μάθει να παλεύει να μάχεται να μην τα παρατά.

Θα τα παρατήσουμε εμείς ? Ο Άρης πρέπει να έχει δίπλα του τους πολεμιστές του και εμείς δηλώνουμε παρών στο καλεσμα.

Συσπειρωθείτε σε όλα τα club και τους συνδέσμους που αγκαλιάζουν και περιβάλλουν την ομάδα μας και βοηθήστε μας να παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο.Ένα αύριο όχι για εμάς αλλά για τα παιδιά μας.

Για ολους αυτους που σκοτώνουν τα ονειρα μας, ο ΑΡΗΣ ηταν ειναι και θα ειναι μεγαλος και θα κανουμε οτι περναει απο το χερι μας για να τον δουμε ξανα εκει που του αξιζει .
ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ .
Υ.Γ. Σε λίγες μέρες θα τα πούμε με όλους στα γραφεία μας που βρίσκονται ανατολικά
ARIS YELLOW CLUB ( aris.yellowclub@gmail.com )»

Προτεινόμενα Άρθρα