Δεν διέφεραν οι σημερινές δοκιμές του Καλαϊτζίδη σε σχέση με τις χτεσινές

Πάνω-κάτω το ίδιο

Δεν διέφεραν οι σημερινές δοκιμές του Καλαϊτζίδη σε σχέση με τις χτεσινές

Μόνο μία αλλαγή σε σχέση με χτες

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΡΑΒΕΤΣ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Για μία ακόμη μέρα στοι πλαίσιο της απογευματινής προπόνησης, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες για ένα εκπαιδευτικο΄δίτερμα, διάρκειας 12 λεπτών.

Μέσα σε αυτά ο 57χρονος δοκίμασε τις ασκήσεις που προηγήθηκαν σε συνθήκες αγώνα, χωρίς να διαφοροποιήσει ττις δύο ενδεκάδες σε σχέση με χτες.

Η μόνη αλλαγή ήταν αυτή του Γκόλια στην ομάδα των βασικών, αντί του Νικολόπουλου ο οποίος αγωνίστηκε με τους αντιπάλους. Ο Γκελής για ακόμη μία μέρα ξεκίνησε αναγκαστικά ως φορ, τόσο όμως ο Καλογεράκης όσο και ο Μπαϊμάκης χρησιμοποιήθηκαν σε άλλες θέσεις από την φυσική τους, που είναι κάτω από τα δοκάρια.

Η απογευματινή προπόνηση (vids)
Προηγούμενο άρθρο Η απογευματινή προπόνηση (vids)
Επόμενο άρθρο Μπήκαν κανονικά…
Μπήκαν κανονικά…

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News