Καθοριστική συνάντηση το πρωί όλων των φορέων του ΑΡΗ`

Όλα ανοιχτά

Καθοριστική συνάντηση το πρωί όλων των φορέων του ΑΡΗ`

Θα αποφασίσουν για την επόμενη μέρα της ομάδας

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στους οργανωμένους οπαδούς του ΑΡΗ, τον Παναγιώτη Στεφανίδη και τους εκπροσώπους του Α.Σ( διαβάστε τη σχετική ενημέρωση), στην οποία αποφασίστηκε αύριο το πρωί όλοι οι φορείς του ΑΡΗ(ΠΑΕ, Α.Σ και ΚΜΑ) να συνεδριάσουν, προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον του συλλόγου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Δηλαδή και η παραμονή στη Β΄ με τη διοίκηση Στεφανίδη, και η παραμονή με άλλη διοίκηση, αλλά και ο υποβιβασμός στην τρίτη κατηγορία.

Πάντως, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η διοίκηση του Παναγιώτη Στεφανίδη είναι σε δυσμενή θέση, καθώς ο πρόεδρος του ΑΡΗ δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις στους οργανωμένους ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Συνάντηση συνδέσμων με Στεφανίδη
Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση συνδέσμων με Στεφανίδη
Επόμενο άρθρο "Να επιστρέψουμε την ομάδα εκεί που ανήκει"
"Να επιστρέψουμε την ομάδα εκεί που ανήκει"

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News