“Οι παράγοντες μούγκα και 1 εκ. λαός να κλαίει”

από AllAboutARIS

Ξεκάθαρη ήταν η θέση των οργανωμένων οπαδών του ΑΡΗ στην συνάντηση χθες το πρωί στα γραφεία του ΑΣ, αλλά το απόγευμα με και χωρίς Γαλανό παρόντα.

Ξεκάθαρη ήταν η θέση των οργανωμένων οπαδών του ΑΡΗ στην συνάντηση χθες το πρωί στα γραφεία του ΑΣ, αλλά το απόγευμα με και χωρίς Γαλανό παρόντα. Από την στιγμή που δεν υπήρξαν διαβεβαιώσεις από την πλευρά της διοίκησης για  ασφαλή αγωνιστική παρουσία στην Β εθνική με στόχο αποκλειστικά την άνοδο, οι οπαδοί του ΑΡΗ ζήτησαν από ΑΣ και ΚΜΑ να οδηγήσουν την πομάδα στην Γ εθνική για να καθαρίσει από τα χρέη, αλλά και για να “τιμωρηθούν” οι πρώην παράγοντες για τα όσα έκαναν.

Το θέμα που τέθηκε από την πλευρά  των παραγόντων ήταν πώς δεν είναι εύκολη αυτή η διαδικασία και πώς εγκυμονεί σοβαρός κίνδυνος επιστροφής αυτών ακριβώς των παραγόντων μέσω  δικαστικής απόφασης. Παράλληλα σημειώθηκε ότι πλέον δεν υπάρχει χρόνος για να πάει η ομάδα στην Γ εθνική! Εκεί υπήρξε ξέσπασμα από την πλευρά των οργανωμένων που ανέβασαν τους τόνους φωνάζοντας ότι τόσο καιρό υπήρχε χρόνος, αλλά δεν έκαναν τίποτα : “Εσείς κάνατε μούγκα ένα εκατομμύριο κόσμος κλαίει κάθε μέρα”, ήταν μία από τις πλέον χαρακτηριστικές φράσεις.

Αργότερα στην συνάντηση που υπήρξε το μεσημέρι τάχθηκαν και πάλι υπέρ της Γ εθνικής, αλλά παράλληλα τόνισαν να διαφυλαχθεί νομικά η μη επιστροφή των πρώην. Μάλιστα σημείωσαν ότι αν δεν πάρει την ομάδα ο Γαλανός, να την πάρει ο ΑΣ και να την “τρέξει” ο Ερασιτέχνης στην Γ εθνική!

Προτεινόμενα Άρθρα