Εγγυητική υπό… έλεγχο από Κώνστα!

από AllAboutARIS

Η επιστολή αναφέρει τα 2,5 εκ ευρώ που απαιτούνται για να κινηθούν οι διαδικασίες για τον αξιόχρεο επενδυτή, αλλά θα πρέπει πρώτα να ελεγχθεί από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ με δεδομένο ότι δεν είναι εγγυητική ελληνικής τράπεζας

Εκεί που δεν υπήρχε κανένας να αναλάβει, τώρα παρουσιάστηκαν σε μία μέρα δυο μαζί. Πέρα από τον Γιώργο Αρβανιτίδη, το ενδιαφέρον του για τον ΑΡΗ εξεδήλωσε πριν από λίγες μέρες και ο πρώην Αντιπρόεδρος  Θανάσης Κώνστας. Στην συνάντηση που είχε σήμερα πριν από λίγο με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ, της ΚΜΑ και του ΑΣ παρουσίασε ένα αντίγραφο δεσμευτικής επιστολής ξένης τράπεζας (από την Αγγλία) προς ελληνική.

Αυτή η επιστολή αναφέρει τα 2,5 εκ ευρώ που απαιτούνται για να κινηθούν οι διαδικασίες για τον αξιόχρεο επενδυτή, αλλά θα πρέπει πρώτα να ελεγχθεί από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ με δεδομένο ότι δεν είναι εγγυητική ελληνικής τράπεζας. Μέχρι την Παρασκευή θα έχει όμως γίνει γνωστό αν όντως υπάρχουν τα χρήματα και θα μπορεί ο Άρης να προχωρήσει για το άρθρο 106 ια. Απαραίτητη σημείωση Αρβανιτίδης και Κώνστας μπορούν να προχωρήσουν και μαζί εφόσον το θέλουν, αλλά βέβαια και ο καθένας χωριστά! Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα σε μία μέρα προκύπτουν δυο ενδιαφερόμενοι που απομακρύνουν ξεκάθαρα το σενάριο της Γ εθνικής.

Προτεινόμενα Άρθρα