Ο Αστέρας Τρίπολης τον παραχωρεί και πάλι με την μορφή δανεισμού.

Ο Μπακασέτας στον Πανιώνιο

Ο Αστέρας Τρίπολης τον παραχωρεί και πάλι με την μορφή δανεισμού.

Σε συμφωνία ήρθε ο Αστέρας Τρίπολης και ο Πανιώνιος για τον δανεισμό του Τάσου Μπακασέτα στους «κυανέρυθρους».

Σε συμφωνία ήρθε ο Αστέρας Τρίπολης και ο Πανιώνιος για τον δανεισμό του Τάσου Μπακασέτα στους «κυανέρυθρους». Απόψε με τη Μάιντς το τελευταίο του ματς πριν μετακομίσει για Νέα Σμύρνη. 

Εδώ και πολύ καιρό υπάρχουν επαφές μεταξύ Πανιώνιου και Αστέρα Τρίπολης για τον δανεισμό του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος δεν προοριζόταν, έτσι κι αλλιώς, για να έχει πολύ χρόνο στους Αρκάδες.

Τελικά οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία και έτσι πρώην παίκτης του ΑΡΗ θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις των «κυανέρυθρων».

«Εμείς την ρίξαμε, εμείς θα την επαναφέρουμε» (pics)
Προηγούμενο άρθρο «Εμείς την ρίξαμε, εμείς θα την επαναφέρουμε» (pics)
Επόμενο άρθρο Τα δίδυμα… των δωματίων
Τα δίδυμα… των δωματίων

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News