Εβδομάδα… ξεκαθαρίσματος

από AllAboutARIS

Ακούγεται, λέγεται, φημολογείται, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι μέσα στην εβδομάδα ο Αρβανιτίδης θα κάνει την κίνηση για να γίνει αφεντικό στον Άρη

Πολλές…εβδομάδες έχουν περάσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα που χαρακτηρίστηκαν ως κρίσιμες για την επόμενη μέρα του Άρη. Άλλες φορές η κατάσταση έγερνε προς την Β εθνική και άλλες φορές παρουσιάζονταν ως μόνη προοπτική η Γ εθνική. Κάπου ενδιάμεσα ξεπετάγονται πάντα και οι πρώην παράγοντες, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι αυτή την εβδομάδα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το τοπίο θα ξεκαθαρίσει.

Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή την στιγμή η ελπίδα για συμμετοχή στην Β εθνική με προοπτική ανόδου έχει συγκεντρωθεί στο πρόσωπο του Γιώργου Αρβανιτίδη. Αν πάρει την οριστική απόφαση και έρθει στον ΑΡΗ και την Θεσσαλονίκη, θα ξέρει και ο κόσμος τι προοπτικές θα έχει πλέον στην ομάδα του. Είναι βέβαιο ότι υπάρχει ενδιαφέρον, είναι σίγουρο ότι θα ήθελε να αναλάβει τον ΑΡΗ, αλλά από τα θέλω και τις επιθυμίες μέχρι την υλοποίηση μίας τέτοιας συμφωνίας πολλές φορές η απόσταση είναι μεγάλη. Οι ιθύνοντες του συλλόγου ευελπιστούν ότι αν όχι σήμερα, τουλάχιστον αύριο θα προκύψουν ευχάριστα από την Βέροια και ο κ. Αρβανιτίδης θα εκφράσει και επίσημα όχι πλέον τα “θέλω” που ήδη άλλωστε έχουν δημοσιοποιηθεί, αλλά τις πράξεις. Θα βγει ξεκάθαρα δηλαδή είτε ο ίδιος, είτε κάποιος άλλος και θα σημειώσει ότι βρίσκεται στην διαδικασία απόκτησης του ΑΡΗ μέσω του άρθρου 106 ια και την σχετική διαδικασία.

Ακούγεται, λέγεται, φημολογείται, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι μέσα στην εβδομάδα ο Αρβανιτίδης θα κάνει την κίνηση για να γίνει αφεντικό στον ΑΡΗ. Για αυτό και οι φίλαθλοι συνεχίζουν να αγωνιούν, αλλά και να εξετάζουν την περίπτωση εκούσιου υποβιβασμού στην Γ εθνική. Νεότερη αντίδραση από τον Χάρη Παπαγεωργίου μετά την τοποθέτηση της Παρασκευής δεν υπάρχει, ενώ ο Γιώργος Γαλανός εμμένει στην άποψη ότι πρέπει η ομάδα να πάει στην Γ εθνική. Ο ίδιος θεωρεί ότι ακόμα υπάρχουν περιθώρια και για αυτό θα αναμένει και την Δευτέρα και στην συνέχεια θα τοποθετηθεί δημοσίως μέσω γραπτής τοποθέτησης. Οι πρώην καραδοκούν και ελπίζουν όσο παράδοξο και αν φαίνεται να γίνει κίνηση για Γ, ωστε να διεκδικήσουν την επάνοδό τους δικαστικά και να μείνουν μαζί με την ομάδα στην Β εθνική!

Προτεινόμενα Άρθρα