Η επίσημη ενημέρωση για την προπόνηση

από AllAboutARIS

Χωρίς προβλήματα και με τους ρυθμούς να είναι ιδιαίτερα αυξημένοι, ολοκληρώθηκε η σημερινή διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα) στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου στο Πράβετς.

Διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα) στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου στο Πράβετς περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ.

Οι σημερινές προπονήσεις κύλησαν χωρίς προβλήματα για το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας και με τους ρυθμούς να είναι ιδιαίτερα αυξημένοι.

Στην πρωινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε για τα δύο γκρουπ ασκήσεις ενδυνάμωσης και πρόληψης τραυματισμών (γυμναστήριο), καθώς και αερόβιας αντοχής.

Στην απογευματινή προπόνηση, ο τεχνικός της ομάδας μας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, για μια ακόμη μέρα δούλεψε πάνω στην τακτική, ρίχνοντας το βάρος στο κομμάτι της αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με εκπαιδευτικό δίτερμα.

Το αυριανό πρόγραμμα, τέλος, περιλαμβάνει μόνο απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου στη Βουλγαρία. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα ακολουθήσουν εξατομικευμένα προγράμματα πρόληψης τραυματισμών στο γυμναστήριο.

Ο Αποστόλης Φουρτζίου, από την πλευρά του, θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Προτεινόμενα Άρθρα