Πλησιάζει ο Μπρεσέ, τι γίνεται με Σισοκό

από AllAboutARIS

Την απάντηση του 34χρονου στόπερ περιμένουν στον ΑΡΗ για να τον φέρουν στη Θεσσαλονίκη. Γιατί είναι διστακτικός ο Σισοκό.

Ο Ζερεμί Μπρεσέ φαντάζει το μεγάλο φαβορί για τη θέση του κεντρικού αμυντικού αφού υπάρχει πλέον σύγκλιση στο οικονομικό και η διαφορά που υπάρχει είναι τέτοια που πιστεύεται ότι θα γεφυρωθεί. Ο προπονητής του ΑΡΗ θεωρεί ότι ο 34χρονος γάλλος έχει αυτή τη στιγμή όλο το πακέτο που θέλει από τον ηγέτη της άμυνας και θεωρεί πολύτιμη για την νεανική ομάδα του ΑΡΗ την τεράστια εμπειρία του και τις πλούσιες παραστάσεις που κουβαλάει στις πλάτες του.

Αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο ο έτερος γάλλος της λίστας των αμυντικών, ο Μαχαμαντού Σισοκό έχει χάσει έδαφος αν και εξακολουθεί να μην έχει βρει ομάδα. Ο πρώην αμυντικός της Βέροιας μη θητεία σε Ουντινέζε και Κιλμάρνοκ είναι αρκετά νεότερος σε ηλικία και αυτός είναι ο λόγος που εμφανίζεται πολύ διστακτικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Football League. Η πρόταση που του έχει κάνει ο ΑΡΗΣ είναι καλή οικονομικά αλλά αφενός περιμένει μήπως προκύψει κάτι καλύτερο τις επόμενες μέρες και είναι φανερό ότι δεν έχει τον ΑΡΗ και την συμμετοχή του στη δεύτερη κατηγορία σε προτεραιότητα.  

Αν ο Μπρεσέ απαντήσει θετικά στην νέα πρόταση τότε θα είναι η επόμενη μεταγραφή του ΑΡΗ και δεν αποκλείεται σύντομα να έρθει και στη Θεσσαλονίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα