Έστειλε το μήνυμα ο Καλαιτζίδης

από AllAboutARIS

Τακτοποίηση όλων των εκκρεμοτήτων σε παίκτες, τεχνικό τιμ και προσωπικό ζητάει από τη διοίκηση ο έλληνας τεχνικός με την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Ο προπονητής του ΑΡΗ από τα πρώτα πράγματα που ζήτησε να του διασφαλίσει η διοίκηση όταν συμφώνησε ήταν να υπάρχει υγεία στα αποδυτήρια, εννοώντας φυσικά, οι πληρωμές προς παίκτες και συνεργάτες να γίνονται δίχως προβλήματα. Το θεωρεί αδιαπραγμάτευτο και βασική αρχή της συνεργασίας. Μάλιστα πριν την αναχώρηση είχε βάλει ο ίδιος… πλάτη στην διοίκηση όταν δεν καταβλήθηκαν κάποια χρήματα σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Η στάση του έλληνα τεχνικού φαίνεται να αλλάζει όμως και το μήνυμα το έστειλε ήδη στη διοίκηση: «Φροντίστε να είστε συνεπείς απέναντι στους παίκτες και το προσωπικό και σε ό,τι συμφωνήσαμε» δείχνοντας αποφασισμένος να μείνει πιστός σε αυτά που ζήτησε όταν ανέλαβε την ομάδα και φυσικά να διατηρήσει την ηρεμία στην ομάδα ώστε να μπορεί να επικεντρωθεί αποκλειστικά στη δουλειά του στο γήπεδο.

Ο Καλαιτζίδης έχει διαπιστώσει τις μέρες που η ομάδα βρίσκεται στο Πράβετς ότι τα όσα λαμβάνουν χώρα στη Θεσσαλονίκη και η αβεβαιότητα που εξακολουθεί να υφίσταται έχει επηρεάσει τους παίκτες που έχουν αρχίσει να έχουν τις αμφιβολίες τους και ο μοανδικός τρόπος για να επαναφέρει την ηρεμία είναι να φανεί η διοίκηση συνεπής σε όσα έχει συμφωνήσει. 

Προτεινόμενα Άρθρα