Θέλουν Γ΄και ραντεβού με Στεφανίδη

από AllAboutARIS

Επιμένουν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΡΗ για Γ΄ Εθνική αφού θεωρούν ότι η διοίκηση της ΠΑΕ δεν θα μπορέσει να εγγυηθεί την ομαλή συμμετοχή στη FootballLeague και φυσικά να εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις ανόδου.

Να βρεθεί ο τρόπος να συμμετάσχει ο ΑΡΗΣ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος, ζήτησαν χθες το βράδυ οι σύνδεσμοι των οπαδών του ΑΡΗ (Super 3, Ιερολοχίτες, Club 1914) στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με την ΚΜΑ (παρόντες ήταν οι Μυσιρλής, Παπαδόπουλος, Χατζής και Ιωάννου), τον Α.Σ που εκπροσωπήθηκε από τον Ομηρο Φωτιάδη και τον νομικό Σπύρο Χριστοφορίδη.

Οι εκπρόσωποι των οπαδών αφού κατηγόρησαν τους θεσμικούς φορείς για την στήριξη που παρέχουν στον Στεφανίδη επανέλαβαν την πεποίθησή τους ότι η σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ δεν μπορει να εγγυηθεί την ομαλή συμμετοχή της ομάδας στη Football League και ζήτησαν να δρομολογηθούν οι διαδικασίες ώστε ο ΑΡΗΣ να δηλώσει συμμετοχή στην Γ΄ Εθνικη και να ακολουθήσει τον δρόμο της εκούσιας εκκαθάρισης.

Οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μετά από νέα ευρεία συνάντηση που θα γίνει τη Δευτέρα ώστε να είναι παρών και ο Στεφανιδης που απουσιάζει αν και τίθεται ζήτημα ημερομηνιών όπως επισήμανε ο κ.Χριστοφορίδης με δεδομλενο ότι την ιδια μέρα γίνεται η κλήρωση για το κύπελλο στο οποίο έχει επίσης δηλώσει συμμετοχή η ΠΑΕ.

Αποκλείστηκε επίσης το σενάριο να προκηρυχθούν Γ.Σ σε ΚΜΑ και Α.Σ όπως ζητούσαν στην ανακοίνωσή τους οι σύνδεσμοι αφού κάτι τέτοιο είναι χρονοβόρο- Α.Σ πάντως είπε ότι θα ψηφίσει από το διοικητικό του συμβούλιο την συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική και αυτός που πρέπει να πιεστεί είναι ο Στεφανίδης ώστε να δηλώσει απόσυρση της συμμετοχής στη Football League και στη συνέχεια ο Α.Σ να προχωρήσει σε αίτηση συμμετοχής στη Γ΄Εθνική. Βέβαια θυμίζουμε ότι μόλις χθες ο Πρόεδρος της ΠΑΕ δήλωνε ότι δεν σκοπεύει ο ίδιος να δηλώσει απόσυρση και θα αποχωρήσει μόνος εφόσον βρεθεί η διοίκηση που θα αναλάβει να οδηγήσει αυτή την ομάδα στην εκούσια εκκαθάριση.

Προτεινόμενα Άρθρα