"Αν παίξει στο Κύπελλο, τέλος η Γ` Εθνική"

από AllAboutARIS

Τι είπε ο γνωστός νομικός στον "Αρένα"

Συμμετοχή  στο Κύπελλο Ελλάδος σημαίνει και τέλος η Γ` Εθνική για τον ΑΡΗ, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Χατζηιωάννου.

Ο έμπειρος νομικός μίλησε στον “Αρένα” σχετικά με την κατάσταση στους “κίτρινους”, τονίζοντας πως η ομάδα μπορεί να παίξει στην τρίτη κατηγορία, θα χάσει όμως αυτή τη δυνατότητα αν μπει στην κληρωτίδα για το Κύπελλο την ερχόμενη Δευτέρα. Επίσης αναφέρθηκε και στην εκκαθάριση, υπογραμμίζοντας πως ακόμα και αν δεν έχει περατωθεί αυτή, ο ΑΡΗΣ μπορεί να συστήσει νέα ΠΑΕ

“Εφόσον μία ομάδα αγωνιστεί στη Γ` Εθνική μετά από αίτηση του ΑΣ και του χρόνου εξασφαλίσει την άνοδο ο σύλλογος δε θα έχει κανένα πρόβλημα να συστήσει νέα “καθαρή” ΠΑΕ (με νέο ΑΦΜ) χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της παλαιάς. Η μόνη υποχρέωση είναι από τον ΑΣ που (μετά από ΓΣ) πρέπει να αποσύρει τα δικαιώματά του από την -υπό εκκαθάριση- ΠΑΕ.

Αυτή είναι μία απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και του Υπουργείου Ανάπτυξης και αφορά άμεσα τον Άρη εφόσον αποφασίσει να αγωνιστεί στη Γ` Εθνική καθώς εκτός των άλλων απομακρύνεται οριστικά και αμετάκλητα η πιθανότητα “αγοράς ΑΦΜ” άλλης ομάδας λόγω μη εκκαθάρισης της παλαιάς ΠΑΕ”.

Προτεινόμενα Άρθρα