Τι συμβαίνει με το κύπελλο

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ θα μπει κανονικά στην κληρωτίδα του κυπέλλου τη Δευτέρα και έχει δέκα μέρες να αποφασίσει τι θα κάνει μέχρι το πρώτο παιχνίδι.

Τόσο στη συνάντηση της Τετάρτης με τους φορείς του ΑΡΗ και τους εκπροσώπους των συνδέσμων όσο και από την αποκάλυψη του νομικού Βαγγέλη Χατζηιωάννου τονίστηκε ότι στις εξελίξεις είναι σημαντική η παράμετρος που αφορά τη συμμετοχή του ΑΡΗ στο κύπελλο, στην πρώτη φάση του οποίου έχει δηλώσει συμμετοχή η ομάδα και η κλήρωση γίνεται την Δευτέρα το πρωί: «Συμμετοχή  στο Κύπελλο Ελλάδος σημαίνει και τέλος η Γ` Εθνική για τον ΑΡΗ» τόνισε ο κ. Χατζηιωάννου επιβεβαιώνοντας αυτό που είπε και ο Σπύρος Χριστοφορίδης στην συνάντηση της Τετάρτης με τους φορείς και τους εκπροσώπους των συνδέσμων.

Θα πρέπει όμως να διευκρινιστεί ότι αναφέρεται στη να αγωνιστεί ο ΑΡΗΣ στο παιχνίδι που θα οριστεί το τριήμερο 28-30 του μήνα και όχι απλά να μπει στην κληρωτίδα. «Ο ΑΡΗΣ μπορεί να συμμετέχει στην κλήρωση αλλά αν παίξει κύπελλο τότε σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να παίξει στην Γ’ εθνική” τονίζει ο κ. Χατζηιωάννου κάτι που επιβεβαίωσαν και οι άνθρωποι του ΑΡΗ..

Προτεινόμενα Άρθρα