Θέλει πληρωμές και… οκτώ προσθήκες

από AllAboutARIS

Κρίσιμη η εβδομάδα που έρχεται και σε αγωνιστικό επίπεδο αφού ο προπονητής του ΑΡΗ θέλει εκτός από τα… αυτονόητα και σημαντική ενίσχυση.

Ο εκνευρισμός του Δημήτρη Καλαιτζίδη για την διοικητική κωλυσιεργία φάνηκε από την τοποθέτηση που έκανε φεύγοντας από το Πράβετς κάνοντας λόγο για εξοργιστικά σε ένα βαθμό δείγματα αναξιοπιστίας. Η αλλαγή στη στάση και στις προθέσεις του έλληνα τεχνικού απέναντι στη διοίκηση φάνηκε και στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την Παρασκευή με τον- εκτός Θεσσαλονίκης- Παναγιώτη Στεφανίδη.

Εμμέσως πλην σαφώς του ξεκαθάρισε το εξής: «Θέλω τη Δευτέρα να γίνουν πληρωμές στους παίκτες που έχουν να παίρνουν χρήματα και να τακτοποιηθούν οι υποχρεώσεις προς το προσωπικό» τόνισε, υπενθυμίζοντας στον Πρόεδρο του ΑΡΗ τον απαράβατο όρο που είχε θέσει πριν τις υπογραφές για οικονομική συνέπεια που θα εξασφαλίσει υγεία στα αποδυτήρια.

Ο προπονητής του ΑΡΗ βλέπει τις μέρες να περνούν και τα δείγματα να είναι αποθαρρυντικά, τη στιγμή που έχουμε μπει στις δυο τελευταίες εβδομάδες των μεταγραφών και το ρόστερ χρειάζεται τουλάχιστον οκτώ προσθήκες. «Ακόμη και αν βρούμε τους παίκτες, είναι βέβαιο ότι έχουμε τα χρήματα για να τους φέρουμε» αναρωτιόταν χθες… φωνακτά.

Προτεινόμενα Άρθρα