Εύκολα η Μπάγερν στο Κύπελλο

από AllAboutARIS

"Εννιάρα" για Χόφενχάιμ

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της, στο Κύπελλο Γερμανίας, η Μπάγερν Μονάχου, η οποία νίκησε -εκτός έδρας- τη Μίνστερ με 4-1. Εννιά γκολ πέτυχε η Χόφενχάιμ σε βάρος της Παλόμα!

Συνοπτικά όλα τα αποτελέσματα:

Κανένα πρόβλημα δεν είχε το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα κόντρα στην αδύναμη Μίνστερ της οποίας το εμπόδιο ξεπέρασε στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας. Ο Καταλανός προπονητής διατήρησε το 3-4-3 με τους Λαμ και Αλάμπα να παίρνουν θέσεις μέσων, ενώ την επιστροφή του στη δράση πραγματοποίησε ο Χόλγκερ Μπαντστούμπερ, ο οποίος είχε να αγωνιστεί από τον Δεκέμβριο του 2012. Βασικός ήταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε από τη βούλα στο τέλος του ματς. Ο Τόμας Μίλερ πέτυχε το γκολ Νο100 με τη φανέλα της Μπάγερν σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι δημιούργησαν τη μοναδική καλή στιγμή τους στο ματς, όμως ο Νόιερ ήταν σε ετοιμότητα για να αποκρούσει το πλασέ του Κρόνε. Στη συνέχεια οι Βαυαροί πήραν τα ηνία του ματς και δεν τα άφησαν ποτέ από τα χέρια τους φτάνοντας σε μία πολύ άνετη επικράτηση. Στο 19` ο Μάριο Γκέτσε άνοιξε το σκορ με κεφαλιά και δέκα λεπτά αργότερα ο Μίλερ με σουτ έγραψε το 0-2. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (52`) ο Αλάμπα με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-3 για γράψει το 0-4 στο 73` ο Πισάρο με όμορφο τσίμπημα σε τετ α τετ. Στο 89` μετά από πέναλτι που έκανε με το χέρι ο Μπόατενγκ ο Κρόνε μείωσε σε 1-4, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν κατάφερε να σκοράρει από τη βούλα του πέναλτι.

Η Χόφενχαϊμ νίκησε με το εντυπωσιακό 0-9 την Παλόμα, σε ένα ματς στο οποίο ο Σίπλοκ πέτυχε πέντε γκολ (!), ενώ η Βέρντερ Βρέμης χρειάστηκε την παράταση για να κάμψει την αντίσταση της Ιλέρτισεν (2-3).

Συνοπτικά τα αποτελέσματα (1ος γύρος)

Αρμίνια Μπίλεφελντ – Σαντχάουζεν 4-1
Αϊντραχτ Τρίερ – Φράιμπουργκ 0-2
Νοϊμπράντενμπουργκ – Καρσρούη 1-3
Πρόιζεν Μίνστερ – Μπάγερν Μονάχου 1-4
Καρλ Τσάιζ Ιένα – Αουε 0-1
Ιλέρτισεν – Βέρντερ Βρέμης 2-3 παράταση (κ.α. 1-1)
Χόλσταϊν Κίελ – Μόναχο 1860 1-2
Σβαρτς-Βάις Ρέντεν – Ααλεν 3-4 πέναλτι (κ.α., παράταση 1-1)
Παλόμα – Χόφενχαϊμ 0-9

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X