«Γίνεται να μην αγωνιάς;»

από AllAboutARIS

Για τα αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας και όχι μόνο αυτά μίλησε ο Μιχάλης Γιαννίτσης, μετά το τέλος του πρώτου φιλικού του ΑΡΗ με τη Γιαβόρ.

Ο νεαρός αμυντικός του ΑΡΗ αναφέρθηκε αρχικά στο παιχνίδι, λέγοντας: «Πιστεύω ότι κάναμε μία αξιόλογη προσπάθεια. Ίσως υπήρχε νευρικότητα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη εικόνα, βάλαμε περισσότερα στοιχεία από αυτά που μας έχει δείξει ο προπονητής στην προετοιμασία. Λιγοστέψαμε τα αβίαστα λάθη και πήγαμε καλύτερα».

Αυτό το οποίο απασχολεί φυσικά τους ποδοσφαιριστές είναι το αύριο της ομάδας, που παραμένει άγνωστο σε όλους. «Γίνεται να μην αγωνιάς για το μέλλον; Σήμερα ήταν το παιχνίδι και έπρεπε να έχουμε το μυαλό μας εδώ 100%. Από κει πέρα δεν είναι στο χέρι μας. Μεταξύ μας οι παίκτες το συζητάμε που και που. Από και κει και πέρα δεν έχουμε ενημέρωση από κανένα. Ό,τι ακούμε και διαβάζουμε κι εμείς», πρόσθεσε ο Γιαννίτσης.

Για το τι θα πράξει ο ίδιος αν η ομάδα πάει στη Γ’ είπε: «Το αν θα μείνω εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Δεν μπορώ να πω τώρα αν θα μείνω ή όχι».

Προτεινόμενα Άρθρα