«Δεν έχω ενημέρωση»

από AllAboutARIS

Τη συνέπεια της διοίκησης απέναντι στους παίκτες περιμένει να δει αύριο ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, που δήλωσε άγνοια για τις εξελίξεις σχετικά με την κατηγορία που θα παίζει η ομάδα.

Ο προπονητής του ΑΡΗ σε δηλώσεις μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Γιαβόρ αναφέρθηκε αρχικά στο αγωνιστικό κομμάτι. «Κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έδειξε τα αγωνιστικά στοιχεία που θέλουμε να την χαρακτηρίζουν. Αγωνιστικότητα και άμυνες σε όλους τους χώρους του γηπέδου ώστε να εγκλωβίζουμε τους αντιπάλους, να κλέβουμε την μπάλα και να τους βρίσκουμε ανοργάνωτους. Να έχουμε την κατοχή για να ορίζουμε και τον ρυθμό του αγώνα. Το επίπεδο της προσπάθειας των παιδιών ήταν πολύ καλό. Ο χρόνος δουλεύει για τα παιδιά αυτά και κατ’ επέκταση για τον ΑΡΗΣ. Εκτιμώ ότι με τις προσθήκες θα είμαστε πολύ καλύτερα», είπε ο κόουτς του ΑΡΗ.

Για τα σενάρια περί Γ΄Εθνικής, τόνισε: «Δεν έχω ενημέρωση κι απ’ ότι γνωρίζετε προσπαθώ να μη αποπροσανατολιστώ και εγώ και ο αποδυτηριακός μας χώρος. Είναι δύο διαφορετικοί άξονες».

Ο τεχνικός του ΑΡΗ είχε ζητήσει να γίνουν πληρωμές στην ομάδα και αύριο περιμένει να δει αν θα είναι συνεπής η διοίκηση στις υποσχέσεις της. «Αύριο θα δούμε τα πρώτα αποτελέσματα», σχολίασε σχετικά.

Τέλος, σε νέα ερώτηση που δέχθηκε για το ενδεχόμενο της Γ’ Εθνικής, είπε: «Ανεξαρτήτου κατηγορίας ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να έχει μία ομάδα τέτοια που πρωτίστως θα πρέπει να εκπληρώσει με επιτυχία τις προσδοκίες του κόσμου. Ο ΑΡΗΣ πρέπει να είναι ΑΡΗΣ παντού. Δεν έχω σκεφτεί εγώ τι θα κάνω. Πρέπει να δούμε και τις προϋποθέσεις που θα υπάρχουν».

Προτεινόμενα Άρθρα