«Θέατρο παραλόγου στον ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Την παρέμβαση των αρμόδιων φορέων και του ΠΣΑΠ ζήτησε ο ατζέντης Πασχάλης Τουντούρης, που εκπροσωπεί πέντε ποδοσφαιριστές των «κίτρινων».

Η ενδεχόμενη επιλογή του ΑΡΗ να οδηγηθεί στη Γ’ Εθνική ανησυχεί τον Πασχάλη Τουντούρη, που εκπροσωπεί πέντε παίκτες των «κίτρινων». Η στάση του μάλιστα το προηγούμενο διάστημα ήταν πολύ σημαντικά, ώστε να παραμείνουν στο ρόστερ οι Σουνάς και Γιαννίτσης αλλά να υπογράψει νέο συμβόλαιο και ο Ηλίας Σταυρόπουλος. Τσιάρας και Λεμονής είναι οι άλλοι δύο παίκτες που εκπροσωπεί.

Τώρα όμως τα δεδομένα αλλάζουν και σε περίπτωση λύσης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν θα έχουν καμία ισχύ τα συμβόλαια που υπογράφηκαν, με τους παίκτες να έχουν πολύ στενά περιθώρια να αναζητήσουν ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

«Παρακολουθούμε εδώ και μήνες στον Άρη ένα θέατρο παραλόγου και πρέπει επιτέλους οι αρμόδιοι φορείς του αθλήματος να σταματήσουν την κατρακύλα και απαξίωση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έπισης ο ΠΣΑΠ θα πρέπει να τοποθετηθεί άμεσα και δημόσια για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Άρης και να κινήσει τις νομικές διαδικασίες που θα προστατεύουν τα συμφέροντα των ποδοσφαιριστών – μελών του», ανέφερε η ανάρτηση του Τουντούρη στο facebook.

Προτεινόμενα Άρθρα