"Ψεύτης ο Στεφανίδης, απέτυχε οικτρά"

από AllAboutARIS

Τα… έχωσε ο πρόεδρος της ΚΜΑ στον ομόλογο του στην ΠΑΕ

Επίθεση κατά του Πάνου Στεφανίδη εξαπέλυσε ο Αγγελος Μισιρλής, μιλώντας στην έκτακτη ΓΣ της ΚΜΑ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, χαρακτηρίζοντας “ψεύτη” τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

“Ο Πάνος Στεφανίδης, δυστυχώς, αποδείχθηκε ψεύτης. Στηρίχθηκε από την Κ.Μ.Α., αλλά δεν ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη. Και απόψε δεν είναι εδώ, για να εξηγήσει τα πεπραγμένα του. Γίνονταν συναντήσεις, προκειμένου να βρεθούν χρήματα, αλλά ο κ. Στεφανίδης μας έλεγε ότι ήταν στη Αθήνα. Από το 2011 ο κ. Στεφανίδης είχε υπέρτατη φιλοδοξία να διοικήσει τον ΑΡΗ. Εγινε πρόεδρος, αλλά απέτυχε οικτρά.

Ακούσαμε για διάφορες χορηγίες, αλλά κανείς δεν ήρθε μέχρι σήμερα. Τους καλώ, ακόμα και τώρα, να έρθουν και να βάλουν τα λεφά τους και να βοηθήσουν την ομάδα. O Δημήτρης Ηλιάδης, ο οποίος έκανε επίσης καταστροφικό έργο, ήρθε σε Γ.Σ. και απολογήθηκε. Καλώ όλου σας, απόψε, να πορευθούμε όλοι μαζί, αφήνοντας πίσω το παρελθόν, ανεξάρτητα από την κατηγορία, που θα παίξει ο ΑΡΗΣ. Οι στιγμές είναι τραγικές”, ανέφερε ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα